powered by www.bluechip.hu

Teljesítmény a Razer Cobra Pro Gaming egérrel

Razer Cobra Pro Gaming egér

by Julie
2023. August 15. 14:36
A játékperifériák dinamikus birodalmában a Razer folyamatosan élen jár, és olyan úttörő termékekkel drukkol elő, amelyek újradefiniálják a játékélményt. Ez alól a Razer Cobra Pro Gaming egér sem kivétel, amely a karcsú dizájn, a fejlett technológia és az ergonomikus kiválóság keverékével büszkélkedhet. Akár alkalmi játékos vagy, aki frissítésre vágyik, akár versenyző, aki a győzelemre törekszik, az új Cobra Pro-val játékodat az égbe emelheted.




Csúcsteljesítmény

A Razer Cobra Pro szíve lelkét egy nagy teljesítményű, 16 000 DPI-s optikai érzékelő alkotja. Ez az érzékelő a Razer híres technológiájával párosulva pixelpontosságot biztosít, így minden mozdulatot könnyedén, hihetetlen pontossággal követhetsz. Akár alattomos csatatereken navigálsz, akár pontos headshotokat hajtasz végre, a Cobra Pro lehetővé teszi számodra, hogy az ellenség előtt legyél mindig egy lépéssel.

 

Dominanciára tervezve


Az ergonómia döntő szerepet játszhat a játékmeneteidben, és a Cobra Pro-t úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa a hosszabb játékmaratonok során. Szimmetrikus formája a jobb- és balkezes játékosok számára egyaránt megfelel, és kényelmes illeszkedést biztosít, ami csökkenti a fáradtságot és javítja az a játékban való játék irányítását. A textúrált oldalsó markolatok biztonságos tartást nyújtanak, míg a stratégiailag elhelyezett, testreszabható gombok az alapvető parancsokat közvetlenül az ujjhegyedre helyezik.


 



Személyre szabott világítás beállítás

A Razer Cobra Pro nem csak a teljesítményről szól, hanem a személyre szabásról is. A Razer Chroma™ RGB világítással olyan játékbeállítást hozhatsz létre, amely olyan egyedi, mint a játékstílusod. Válasszon a hangulatához illő vibráló színek és fényhatások spektrumából, vagy szinkronizáljon más Razer perifériákkal a vizuálisan lenyűgöző élmény érdekében. Merülj el játékodban, mint még soha, a Cobra Pro testreszabható RGB világításának köszönhetően.

 

Precizitás a kezed ügyében

A Razer Cobra Pro egyik kiemelkedő jellemzője az innovatív Razer optikai gombok. Ezek a gombok infravörös fénysugarakat használnak a kattintásokhoz, azonnali választ biztosítva nulla késleltetéssel a számítógéppel. Ez gyorsabb reakcióidőt eredményez, ami versenyelőnyt biztosít a gyors tempójú játékokban, ahol minden ezredmásodperc számíthat a túlélés és nyerés érdekében.

 



Engedd szabadjára a tehetségedet

A Cobra Pro képességei túlmutatnak a hétköznapi egereken. A Razer intuitív szoftvere lehetővé teszi hogy különböző aspektusok finomhangolása és testreszabása könnyen kivitelezhető legyen, az érzékenységi beállításoktól a gombkonfigurációkig. Hozz létre több profilt különböző játékokhoz vagy játékstílusokhoz, hogy egyetlen kattintással zökkenőmentesen válthass közöttük. A szoftver a Cobra Pro-t a játékos személyiséged kiterjesztésévé alakíthatja akárcsak egy jól funkcionáló robot kar.

 

Emelje játékélményét a Razer Cobra Pro-val

Egy olyan világban, ahol a másodperc töredéke alatt hozott döntések és a precíz mozdulatok jelenthetik a különbséget, a megfelelő játékegér lehet a győzelem kulcsa. Akár profi esport játékos vagy, akár alkalmi játékos, a Razer Cobra Pro Gaming egérrel minden mozdulat hatásos lesz. Fogadd el a precizitás erejét, és merülj el a nagy teljesítményű játékok világában a Cobra Pro egérrel.



EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA

  • Csatoló felület Vezetékes – USB, Vezeték nélküli – Bluetooth + USB-A
  • Érzékelő Focus Pro 30K Optikai érzékelő
  • Érzékenység 30000 dpi
51 900 Ft
Nettó: 40 866 Ft