powered by www.bluechip.hu

Felsőkategóriás egérrel bővít a Genesis

by Péter
2018. June 13. 09:43
Címkék: a, egérrel, rgb, natec, egér, genesis
A Genesis Xenon széria hamar az egyik legsikeresebb családdá nőtte ki magát, nemrég pedig egy felsőkategóriás újdonsággal bővítettük, mely a hétköznapi játékosok mellett a profik igényeit is képes kielégíteni.

Egy igazán jó gamer egér lelke továbbra is a szenzor, mely a gyorsaságért, megbízhatóságért és pontosságért felel. A Genesis Xenon 750 éppen ezért kapott PMW3330-as szenzort, mely a piac egyik legjobbja, érzékenysége pedig 100 és 12 000 DPI között állítható egy gombnyomásra a játékosok által előre meghatározott 6 szinten.

Egy ilyen precíz megoldás esetében a számok önmagukért beszélnek: 8000 FPS adatfeldolgozási sebesség, 30G maximum gyorsulás, 1000Hz lekérdezési sebesség és 150 IPS maximum mozgáskövetési sebesség. Ezekkel a számokkal csak a piac legjobb perifériái büszkélkedhetnek.

Minden játékos más. Mindenkinek megvannak a maga elvárásai a kényelmet illetően. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy megadjuk a választás lehetőségét a játékosok számára. A személyes preferenciának megfelelően a játékosok használhatják a mellékelt oldallapokat a legmagabiztosabb használatért.

Sok felsőkategóriás periféria elvérzik, ha a szoftveres oldalról van szó. A Xenon 750 szoftverével többek között lehetőség van a gombok átprogramozására, profilok beállítására és macro parancsok kiosztására. Az egér PRISMO effect RGB világítást is kapott, mely szintén a dedikált szoftver segítségével szabható személyre.


Egy jó gamer egeret nem szívesen cserélne le az ember, éppen ezért nem csak a tudást kell biztosítani a gyártóknak, hanem a hosszú távú megbízhatóságot is.A Xenon 750 anyaghasználatának tervezésekor a tartós használatot tartottuk a legfontosabbnak. A megerősített kábelezés és a masszív talpazat is ezt sugallja.A belső kapcsán pedig nem csak a szenzorban bízhatnak a játékosok, hanem a 10 millió kattintásra hitelesített Omron kapcsolókban is.