powered by www.bluechip.hu

Bemutatjuk a DJI Mini 4 Pro-t

Emeld kreativitásodat új magasságokba!

by Julie
2023. September 28. 14:47
Nagy örömmel mutatjuk be a DJI család legújabb tagját - a DJI Mini 4 Pro-t! Ezt a kompakt, mégis nagy teljesítményű drónt úgy tervezték, hogy légi fotózásodat és videózásodat a következő szintre emelhesd vele. Akár óriási tapasztalattal a hátad mögött profi vagy, akár csak most kezded a drónok világába való utazást, a Mini 4 Pro tele van olyan funkciókkal, amelyek tökéletes eszközöddé teszik a lenyűgöző képi felvételek készítéséhez egyenesen az égből.

 


4K Ultra HD videó: A DJI Mini 4 Pro egy 1/2,3 hüvelykes érzékelővel ellátott 4K Ultra HD kamerával büszkélkedhet, amely kristálytiszta, filmszerű minőségű felvételeket biztosít. Rögzítsen minden részletet precízen és tisztán.

 

Továbbfejlesztett stabilizálás: Fejlett 3 tengelyes gimbal-stabilizációs technológiánk biztosítja, hogy felvételeid egyenletesek és remegésmentesek legyenek, még kihívást jelentő körülmények között is. Mondjon búcsút a remegő felvételeknek!

 



Meghosszabbított repülési idő: A továbbfejlesztett akkumulátoros üzemidővel a Mini 4 Pro akár 35 perc repülési időt kínál egyetlen feltöltéssel. Tölts több időt a levegőben, és aggódj kevesebbet az feltöltés miatt.

 

Intelligens funkciók: A DJI intelligens repülési módjai, köztük a QuickShots és a Follow Me, megkönnyítik a professzionális minőségű felvételek készítését mindössze néhány érintéssel az okostelefonodon. A Mini 4 Pro támogatja a panoráma és a gömbpanoráma módokat is a lélegzetelállító nagy látószögű felvételekhez.

 

Fokozott biztonság: A Mini 4 Pro akadályérzékelőkkel felszerelve valós időben képes felismerni és kikerülni az akadályokat, így biztosítva a biztonságos és gondtalan repülést. Ráadásul a geofencing képességei segítenek a kijelölt területeken belüli repülésben.

 



Kompakt és hordozható: A Mini 4 Pro összecsukható kialakításának köszönhetően hihetetlenül hordozható, így bárhová magaddal viheted, ahová izgalmas kalandjaid vezetnek. Mindössze 249 grammot nyom, így gond nélkül bepakolhatod a hátizsákodba.

 

Intuitív távirányító: A mellékelt távirányító pontos irányítást biztosít a drónod felett, kényelmes ergonomikus kialakítással és kiváló minőségű kijelzővel, amely valós idejű repülési adatokat mutat.

 



Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság: Élvezd a stabil és megbízható kapcsolatot az OcuSync 3.0 segítségével, amely akár 10 kilométeres (6,2 mérföld) maximális átviteli hatótávolságot biztosít a drón és a vezérlő közötti megszakítás nélküli kommunikációhoz.


A DJI Mini 4 Pro-val a kreatív lehetőségeid végtelenek. Akár lélegzetelállító tájakat örökítesz meg, akár kalandjaidat dokumentálod, vagy professzionális tartalmakat készítesz, ez a drón a belépőjegyed a lenyűgöző eredmények repertoárjához. Emeld a légi fotózás és videózás színvonalát a DJI Mini 4 Pro segítségével még ma!