powered by www.bluechip.hu

Továbbra is rendkívül népszerű a GTA V

by Péter
2017. February 12. 22:09
Címkék: gta, gta5, gta v, játékszoftver
A Take-Two és a Rockstar Games párosa nem sűrűn ad ki játékot, de akkor azok nagyot szólnak és hosszú évekig képesek az élmezőnyben maradni. A két név főként a Grand Theft Auto kapcsán vált ismerté itthon, a széria legfrissebb tagja pedig szintén nem mai darab, mégis milliós eladásokat produkál.

Továbbra is népszerű a GTA V

A 2016-os ráadásul meglepően jól sikerült, hiszen az éves eladások felülmúlták a 2014-es és 2015-ös számokat, ami egészen elképesztő. Ehhez még hozzájön a Grand Theft Auto Online sikere is, hiszen 2016 decemberében rekordszámú játékos kalandozott a szervereken.

GTA V eladások.

Az elemzők szerint a siker egyik kulcsa maga a név lehet, amit persze a kimagasló minőségű tartalom hozott magával. Aki ugyanis új konzolt vásárol, az szinte biztosan beszerzi rá a GTA V-öt és őszintén szólva jól is teszi. Ennek ellenére a rajongók már nagyon várják a széria következő részét, amiről jóformán még semmit sem tudni, így egyhamar nem valószínű, hogy a boltokba kerül.

Helyette az ősszel érkező Red Dead Redemption 2-vel "kell beérnünk", mely szintén óriási sikernek ígérkezik, így mi is alig várjuk, hogy a kezünk közé kapjuk.