powered by www.bluechip.hu

A G.SKILL három rangos memória díjat is kapott

legkeresettebbé vált memória a világon

by Julie
2023. September 12. 09:39
A G.SKILL International Enterprise Co., Ltd., a világ vezető teljesítményű, túlhajtott memóriák és PC-alkatrészek márkája három rangos díjat kapott a világ vezető technológiai médiumaitól és terjesztési platformjaitól. Ezek az elismerések alátámasztják a G.SKILL rendíthetetlen elkötelezettségét a kiváló minőségű termékek és a kiemelkedő formatervezés iránt.



danawa's Most HIT Memory Brand Award
(A legjobban keresett memóriamárka díj)


A G.SKILL páratlan minőségét és innovációját Dél-Korea vezető e-kereskedelmi platformjának, a danawa-nak a felhasználói ismét elismerték a 2023 első félévének "Legjobb HIT Memória Márka" díjával.




2023 Australian PC Awards: Legjobb memóriagyártó


Ausztrália négy vezető technológiai kiadványa - a TechRadar, az APC, a PC Gamer és a PC PowerPlay - által elismert G.SKILL büszkén érdemelte ki a "BEST MEMORY MAKER" címet 2022-ben. A vezető médiumok elismerése kiemeli a G.SKILL folyamatos elkötelezettségét, hogy kiváló memóriatermékekhez jusson az ausztrál közösség is.





2023 Az év memóriagyártója díj a HardwareLuxx által


A G.SKILL vezető memóriagyártóként betöltött szerepét tovább erősítve a HardwareLuxx.de, Németország egyik legjelentősebb technológiai médiumának olvasói a "2023-as év memóriagyártójának" választották.





Ezek a globális díjak azt az elkötelezettséget tükrözik, amelyet a G.SKILL a PC-rajongók, a túlhajtók, a barkácsfelhasználók és a játékosok számára a legjobb memóriák kifejlesztésébe fektet. Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk ezt a megtiszteltetést mindenkivel, és külön köszönetet mondunk minden partnerünknek és felhasználónknak a folyamatos támogatásért. Az elkövetkező években a G.SKILL továbbra is kivételes termékeket és szolgáltatásokat fog nyújtani hűséges rajongóinknak világszerte.

Keresd a Bluechip webshop kínálatában!