powered by www.bluechip.hu

Új G.SKILL WigiDash PC érintőpanel érkezik!

7 hüvelykes képátlójú (kapacitív) IPS érintőpanel widget-funkciókkal

by Julie
2023. December 27. 11:18
A G.SKILL, a világ vezető teljesítményű overclock memória és PC alkatrészek márkája örömmel jelenti be a WigiDash-t, egy testreszabható és sokoldalú widget érintőpanelt. A WigiDash PC érintőpanel úgy lett kialakítva, hogy akár 20 képernyőn megjelenő gombot vagy widgetet jelenítsen meg egy 5x4-es rácsban, lehetővé téve a felhasználók számára a rendszer teljesítményének nyomon követését, a médialejátszás vezérlését, a műveletek elindítását testreszabott gyorsbillentyűk segítségével, a hasznos információk megjelenítését és még sok mást a 7 hüvelykes IPS érintő kijelzőn 1024x600-as felbontásban. A WigiDash rendkívül testreszabható felületével és válogatott widget-funkcióival újraértelmezi a PC-vezérlés kényelmét a streamelők, tartalomkészítők, játékosok és PC használók számára.




Vezérlés és felügyelet gyorsbillentyűkkel és widgetekkel

A WigiDash-t a munkafolyamatok optimalizálására és a rendszerinformációk megjelenítésére tervezték az érintőképernyős kijelzőn a gyorsbillentyűk és widgetek támogatásával, így ez egy sokoldalú és alkalmazkodó érintőpanel a számítógéphez. A gyorsbillentyűk testre szabhatók a programok, fájlok megnyitásához és a Windows operációs rendszerben végrehajtott műveletek kiváltásához, így a leggyakrabban használt gyorsbillentyűk a személyes igényeknek megfelelően elérhetők, és beállíthatók úgy, hogy a fókuszban lévő alkalmazástól függően váltakozzanak. Továbbá widgetek is bevonhatók a mixbe, hogy harmadik féltől származó szoftverek integrációján keresztül megjelenítsék a rendszer teljesítményére vonatkozó információkat, például a HWiNFO-t és az AIDA64 SensorPanelt, vagy játék vagy munka közben hasznos információkat jelenítsenek meg, beleértve az óra, időzítő/stopperóra, időjárás és audió megjelenítő widgeteket.

 



Egyszerű testreszabás a WigiDash Manager szoftverrel

A WigiDash nagymértékben testreszabható a könnyen használható, mégis nagy teljesítményű WigiDash Manager szoftver segítségével. Egyszerűen húzd be a widgeteket a virtuális képernyő 5x4-es rácsába, a WigiDash Manager lehetővé teszi számtalan személyre szabható oldal létrehozását, és fejlett lehetőségeket biztosít az ikonok, színek és betűtípusok testre szabására a preferenciáid szerint. A munkafolyamatok további optimalizálása és a használat egyszerűségének növelése érdekében a "Műveletek" menü lehetővé teszi szabályok és triggerek létrehozását a rendszeren vagy a WigiDashben végzett műveletek automatizálására. A WigiDash Manager emellett támogatja a profilok exportálását és importálását az oldalak és konfigurációk mentéséhez vagy megosztásához, valamint több WigiDash eszköz támogatását egyetlen számítógépes rendszeren.


HAMAROSAN A BLUECHIPBEN!