powered by www.bluechip.hu

KGB CM Storm harmadik felvonás

by sANtiaGo
2013. May 03. 10:22
Mára már a harmadik felvonással jelentkezik a KGB CM Storm Volume 3 elnevezésre hallgató Counter Strike Global Offensive LAN Szerbiában. Június végén kerül majd megrendezésre és nem kis támogatókkal gyarapodott a verseny.

A versenyről tudni kell azt, hogy egy gyönyörűen kialakított Net-kávézóban kerül megrendezésre, mégpedig a KBG-HQ elnevezésű helyen, Belgrád szívében. A verseny három szervező csapata az E-frag, Cooler Master Storm és KGB-eSport, így közös erővel kerül majd kiosztásra a sok-sok nyeremény és pénz.

A szervezők maximum 16 csapatra limitálták a résztvevők számát, mely csupán csak az offline részére érvényes, ám nem lesz egyszerű feladat ide bekerülni, mivel előtte egy online kvalifikáción kell túl jutnia a csapatoknak. Ehhez mérten nevezési díjjal is kell számolni a résztvevő csapatoknak, mely nem egy tetemes összeg, csupán 35 euro / csapat. A verseny maga 2013. június 29-30. lesz megrendezve, míg az online kvalira május31-én kerül sor.



Még két hét van a nevezésből hátra, mely pontosan e hónap 19-én lezárul, így aki még nem tette meg, igyekezzen, hogy esélye legyen a közel 3000 eurós összdíjazás egy részének megszerzésére.

1. hely 1800€ + 5 x CM Storm Scout II Gunmetal 
2. hely 800€ + 5 x CM Storm Trigger 
3. hely 400€ + 5 x CM Storm Sonuz
4. hely 35€ + 5 x CM Storm Recon