powered by www.bluechip.hu

A Playseat együttműködik a Formula 1-el hivatalos versenyzői szimulátorok gyártására.

by Tifi
2024. April 10. 15:23
Címkék: , formula1, playseat
A Playseat®, a vezetési szimulátorok vezető márkája, a Formula 1®-el, a világ legnagyobb sport- és szórakoztatási eseményével lépett partnerségre, hogy exkluzív, egyedi és innovatív, egyedi F1® licenccel rendelkező versenyzői szimulátorokat kínáljon világszerte.



Az F1®-el együttműködve a Playseat® szélesebb körű hivatalos F1® licenccel rendelkező versenyzői szimulátor-fülkéket fog kifejleszteni és kínálni, a sokoldalú és könnyen elérhető modellektől a csúcstechnológiás professzionális szimulátorokig. Akárcsak az F1® pilótái, akik a csúcstechnológiába és a finomhangolt felszerelésbe merülnek, a Playseat® is biztosítani fogja, hogy a profi versenyzők és játékosok a szimulátor központban vagy otthon is reprodukálhassák ezt a professzionális érzést, a játékosoknak pedig a legjobb virtuális élményt nyújtsa.



Emily Prazer, a Formula 1® kereskedelmi főtisztviselője elmondta: „Folyamatosan új utakat keresünk a Formula 1 közelhozására a közönségünkhöz, akár egy nagydíjon felejthetetlen pillanatokat teremtünk, akár a pályán kívül vonjuk be a sportágba a nézőket. A Playseat-tel való partnerségünk a játékosoknak egyedi, innovatív és valósághű versenyzői élményt nyújt, hogy az élményt egy lépéssel közelebb hozzuk az otthonokhoz.”


„A Playseat® több mint 25 éves kutatás-fejlesztési tapasztalattal rendelkezik valódi F1 pilótákkal, és az összehasonlíthatatlan realizmus terén vitathatatlan sztenderddé vált” – mondta Fernando Smit, a Playseat® elnöke és alapítója. „Mindig arra törekedtünk, hogy a versenyzést az emberekhez vigyük, most pedig az igazi F1 versenyzői élményt és vezetési pozíciót eljuttathatjuk a világ minden tájára.”