powered by www.bluechip.hu

Az ASUS élenjáró grafikával kényezteti a Diablo III játékosokat

by Zulu
2012. October 29. 16:32
Címkék: asus, játék

PR ASUS HD 7870 DirectCU II TOP Graphics Card Diablo III Edition.jpg

A növekvő teljesítmény szentélye a játékosok számára egy exkluzív HD 7870 DirectCU II TOP Diablo III egéralátéttel és harcra kész grafikus kártyák sorával

Az ASUS az ASUS HD 7870 DirectCU II TOP grafikus kártya egy különleges kiadását kínálja, most egy, a gyűjtőknek szánt Diablo III egéralátéttel együtt. A speciális, 28 nanométeres GPU gyártástechnológia, az egyedi ASUS DirectCU II hűtés, a GPU Tweak tuningalkalmazás és a Super Alloy Power alkatrészek együttesével a HD 7870 DirectCU II TOP még felejthetetlenebb Diablo III élményt kínál a megszállott játékosok számára.

A még hűvösebb grafika erejével A nyár forrósága remek alkalom, hogy elmerüljünk a Diablo III világában: Sanctuary hatalmas birodalma bár értékes kincsekkel teli, a gonosz is munkálkodik benne. Az ASUS hiszi, hogy minden egyes Diablo III játékos megérdemli a lehető legjobb és legmegbízhatóbb grafikát – ez nem csak abban segít, hogy igazán elmerülhessen az élményben, hanem az is jó érzéssel töltheti el őket, hogy milyen remek hardvert vásároltak. Akár a gonosz lények hordáival, akár a hatalmas vezérlényekkel csatázzunk is, az DirectCU hűtéses ASUS grafikus kártyák a győzelem erejét és a Full HD 1080p felbontás szépségét hordozzák. Hűvösebben és csendesebben működnek, mint a referenciakártyák, és a GPU Tweak – a jelenleg elérhető legsokoldalúbb túlhajtási szoftvercsomag – segítségével azonnal megemelhető a teljesítmény, ha szükséges. A jobb és gyorsabb kimenet és a grafika finomhangálására szolgáló frissítés segít győzedelmeskedni a gonosz erőin.

PR ASUS ROG Maximus V Formula ThunderFX Motherboard with ThunderFX.PNG

A legjobb kincs: ASUS HD 7870 DirectCU II TOP exkluzív Diablo III egéralátéttel
A kincsvadászat első nagy kincse a HD 7870 DirectCU II TOP, amely most ráadásul egy exkluzív, gyűjtőknek szánt Diablo III egéralátéttel együtt érkezik. Az egéralátét még teljesebb Diablo III élményt kínál, kiegészítve a HD 7870 DirectCU II TOP ütős, hatékony, 28 nanométeres AMD GPU technológiáját, a 2 GB GDDR5 videomemóriát és a Super Alloy Power alkatrészeket. Mindezekhez a DirectCU hűtés társul, hogy akármilyen forró is legyen a küzdelem a gonosz erőivel, a hardver hűvös és stabil maradjon, így a játékban tényleg csak a szintek leküzdésére kelljen koncentrálni.

PR ASUS ROG TYTAN CG8890 Gaming Desktop.jpg

Diablo III témájú ASUS-termékek egész arzenálja A HD 7870 DirectCU II TOP-on kívül exkluzív egéralátét jár a ROG Maximus V Formula/ThunderFX-hez, az extra funkciók garmadáját kínáló, játékhoz szánt, Intel® Z77 alapú alaplaphoz is, amely a ThunderFX nevű külső, multiplatformos hangeszközzel együtt érkezik.
Számos előre összeállított ASUS asztali PC is betársul az ördögi erők elleni harchoz, és szintén a gyűjtőknek szánt egéralátéttel együtt érkezik. A paletta a multimédia-orientált asztali gépektől egészen a hatalmas erejű ROG TYTAN CG8890-ig, az ASUS által valaha épített legerősebb, előre összeállított asztali gépig terjed.