powered by www.bluechip.hu

Cooler Master 690 III

Ráncfelvarráson esett át a 690-en.

by Blake Dashed
2014. April 02. 11:18
A 690-es szériára ráfért már egy átalakítás. A legnépszerűbb Cooler Master széria felett eljárt az idő.


A forma azonban megmaradt. Bárki, aki ismeri a 690-es családot láthatja, hogy hová tartozik. A 690 III egy teljes perforált előlappal rendelkezik, ami nagyon fontos a komponensek hűtésekor. A napjainkban egyre népszerűbb folyadékhűtést is sokoldalúan támogatja, hiszen három előre kialakított helyre is elhelyezhetőek a radiátorok (240mm felül és elöl, 120mm hátul). A nagyobb légszállítás érdekében akár 3db 200mm-es, öszesen 9 (KKN1) vagy 7 (KWN1) szerelhető be.




Az “EZ tray” rendszer segítségével az optikai meghajtó pillanatok alatt telepíthető, valamint akár 10 SSD-t, és 7 merevlemezt is bele lehet sűríteni. Természetesen már USB 3.0-ás csatlakozókkal kerül forgalomba, amelyekből kettő található az előlapon. A 690 III high-end VGA-kat is képes elnyelni, amelyek akár 423mm-esek is lehetnek, processzorhűtő tekintetében pedig 171mm-es a legmagasabb beszerelhető méret. A kellemetlen és veszélyes por távoltartására a tetején, elöl és a tápegységnél is kapott egy-egy porszűrőt.



A 690-es sorozat nem csak a letisztult, elegáns formájának köszönhetően az egyik legnépszerűbb számítógépház, hanem tágasságának, flexibilitásának és számtalan funkciójának köszönhetően is.