powered by www.bluechip.hu

Hazai Gamer és Memóriatuning eredmények a Kingston támogatásával

Kiemelkedő hazai gamer és memóriatuning eredmények a Kingston Technology támogatásával

by Blake Dashed
2012. December 20. 07:42
Címkék: kingston, memória
A Kingston Technology Company, Inc.-ről:

A Kingston Technology Company, Inc. a világ legnagyobb független memóriagyártó vállalata. A Kingston memória és flash termékeket tervez, gyárt, valamint forgalmaz asztali számítógépekhez, laptopokhoz, szerverekhez, nyomtatókhoz, PDA-khoz, mobiltelefonokhoz, digitális fényképezőgépekhez, és MP3 lejátszókhoz. A leány- és tagvállalatai által működtetett nemzetközi hálózaton keresztül, a Kingston Kalifornia állam mellett olyan országokban is berendezkedett termékei gyártására, mint Tajvan és Kína, valamint kereskedelmi képviselői segítségével látja el az Amerikai Egyesült Államok, Európa, Oroszország, Törökország, Ukrajna, Ausztrália, India, Tajvan, Kína és Latin-Amerika memória piacát.
A Kingston Technology által támogatott magyar gamer csapat, a Team ROCK.Kingston harmadik helyen végzett a DreamHack Winter dobogóján Battlefield 3 kategóriában. A fesztiválon idén először indult csapat 12 500 svéd koronával térhetett haza. A DreamHack Winter 2012 rendezvényt november 22-25. között rendezték meg a svédországi Jönköpingben, melyen ez alkalomból a Kingston Technology négy professzionális csapattal egyesítette erőit.

A gamer bronzérem mellett a Kingston hazai memóriatuning eredménnyel is büszkélkedhet: a Gigabyte által megrendezett december 7-i overclocking partin magyar világrekord született. Subaruwrc és over@locker886 folyékony nitrogén segítségével tettek kísérletet a memóriák órajelének szélsőséges mértékű növelésére, melynek eredményeképp sikerült megdönteniük a Hungarian Single Card 3d06 rekordot 44786 3DMarks ponttal. A Kingston
HyperX Predator memóriákkal és HyperX 3K SSD-kel támogatta az órajelekért harcba szállt tuningosokat.

                        
                                                                A Predator HyperX memória

Gartulálunk a magyaroknak és további sok sikert kívánunk.

A Kingston 25 éve világelső a memóriagyártók piacán. Az évforduló alkalmából készült videót, valamint további információkat, így a Kingston történetének összefoglalását itt tekintheted meg:
http://www.kingston.com/us/company/25_years Szintén kerek évfordulóját ünnepli a HyperX sorozat. Az első nagyteljesítményű HyperX memóriamodult 2002 novemberében mutatták be.

A Bluechip kínálatában is megtalálod a Kingston termékeit, az alábbi link alatt.