powered by www.bluechip.hu

Két főhőssel és sok izgalommal érkezik az Assassin's Creed Origins

by Péter
2017. May 08. 11:02
Az Assassin's Creed sorozat a Ubisoft egyik legnagyobb bástyája, mely már rengeteg részt élt meg és az évek során sikerült a mobilokra és táblagépekre is megérkezniük, valamint egy mozifilm is készült már a játék története alapján. Azt már megszokhattuk a francia óriástól, hogy minden rész más és más helyekre kalandoz el minket, de a fő elemek azért megmaradnak.



Nem is olyan régen számoltunk be nektek arról, hogy októberben, Empire néven érkezhet a következő rész, most friss és sokatmondó extra információk kerültek elő, melyek alapján csak még jobban várjuk az őszi megjelenést. Az Empire nevet lecserélték, így az idei rész Assassin's Creed Origins néven kerülhet a boltokba. A helyszín továbbra is az ősi Egyiptom, de nagyon úgy fest, hogy a környéket is bejárhatjuk akár vízen is, így például Görögországban is tiszteletünket tehetjük majd.



A fejlesztők azt ígérik, hogy minden eddiginél nagyobb bejárható területet és szabadabb mozgást kapunk, amit a két főhőssel élhetünk át. A férfi karakter mellett egy női főszereplőt is kap az alkotás, a hajózás is fontos szerephez juthat, így valóban óriási izgalmak elébe nézünk.

A hivatalos leleplezésre vélhetően az idei E3 során kerül majd sor, a megjelenés pedig őszre várható PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra.