powered by www.bluechip.hu

Visszatérhet a gyökerekhez a legújabb Call of Duty

by Péter
2017. March 25. 17:29
Az Activision gondozásában megjelenő Call of Duty széria az elmúlt években egyre több bírálatot kapott a kevés valódi újítás és az elrugaszkodott jövőben játszódó "történet" miatt, a legújabb rész azonban komoly változásokat hozhat magával. Korábban a vállalat egyik vezetője, Thomas Tippl nyilatkozott arról, hogy a széria visszatérhet a gyökereihez, nemrég pedig néhány elég rossz minőségű kép erősítette ezt meg.



A képek állítólag egy belső forrástól származnak és jól látszik rajtuk, hogy az idén megjelenő játék Call of Duty: World War II néven kerülhet a boltokba. A történet tehát visszatér a második világháború idejére, mellyel talán kicsit lemaradtak a Battlefield mögött, viszont eddig is jól fogytak a CoD címek, egy ilyen visszatérés pedig garantáltan kasszasiker lenne.



Persze még semmi sincs megerősítve, biztos információkat csak az Activision E3-as bemutatója után mondhatunk, ahol már trailerek és pontos információk várnak minket. Mindenesetre mi nagyon örülünk a hírnek, szerintetek ez a helyes irány?