powered by www.bluechip.hu

Cooler Master Storm Sentinel Advance II

by Zulu
2012. October 29. 16:33

sentinel.jpg

A mai napon mutatja be a Cooler Master népszerű CM Storm család legújabb tagját, a Sentinel Advance II-t, amely az egyik legfejlettebb egérnek tekinthető a piacon, és természetesen az esportokban jártas felhasználóknak lett kifejlesztve. A Sentinel Advance II a legmodernebb Avago 9800 lézer érzékelővel van felszerelve, amely 8000DPI felbontásra képes. Ez az érték nagyobb érzékenységet és pontosságot  biztosít mint ezelőtt bármely hasonló termék. A szenzor felbontása természetesen állítható, így lehetőség van az egeret kisebb felbontásban is használni.

A kiváló szenzor és az ultra alacsony LOD (Lift Off Distance) biztosítja a játékosok számára a lehetőséget a gyors és pontos cselekvésre. Az ultra alacsony LOD segítségével a játékosnak lehetősége van az újrapozícionálásra anélkül, hogy aggódnia kellene attól, hogy a kurzor a képernyő nem kívánt területeire vándoroljon. Az modern érzékelő tulajdonságai közé

Sentinel Advance II tartozik az is, hogy a legtöbb felületen ugyanolyan, vagy közel ugyanolyan teljesítményt képes nyújtani. A Sentinel Advance II méltón viseli az előd nevét, hiszen tulajdonságaiban megújult és ahogy az elődök is, folyamatosan tökéletes teljesítményt nyújt. Ehhez hozzájárul a 128KB beépített memória amelyben különböző profilbeállítások és a hozzájuk tartozó makrók elmentése lehetséges. Ezzel a tulajdonsággal igazi LAN party mindenes lehet, hiszen a játék a már jól ismert egérbeállításokkal játszható másik gépen, vagy a kár valamelyik barátunk gépén is. A Sentinel Advance II tenyér fogásra lett kialakítva, amely tekinthető a felhasználó meghosszabbított kezének is. A moduláris súlyozási rendszer már az elődben is működött, ez a legújabb őrszemnél is megmaradt. Az Octo-Shade LED rendszer segítségével a felhasználó különböző világítási beállításokat eszközölhet, különböző színbeállításokkal.  Megmaradt a kényelmes On-the-fly DPI vezérlési funkció is, így akár játék közben is állítható a szenzor felbontása a dedikált gombok segítségével. Azoknak a felhasználóknak pedig akiknek még több gombra és beállításra van szükségük, a Storm Tactics szoftver nyújt segítséget a nyolc rendelkezésre álló gomb makrózására, vagy egyéb parancsok végrehajtásának beállítására.

sentinel2.jpg

A Sentinel Advance II a profi játékosok tökéletes partnere. Azoké a játékosoké, akik a legélesebb küzdelmekben vesznek részt, ahol a csatát már nem csak az emberek, hanem a technológia is vívja.