powered by www.bluechip.hu

Razer Star Wars Stormtrooper Edition

by Karina
2019. May 07. 08:39
Címkék: wars, star, razer,
Csatlakozz a Sötét Oldalhoz a Razer Star Wars Stormtrooper™ Edition perifériákkal. Urald a galaxist a munkahelyeden és a játékok során is a Star Wars rohamosztagos-témájú vezeték nélküli egerével, mechanikus billentyűzetével és gamer egérpadjával.


A Razer™, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája az imádott Star Wars branddel együttműködve ma bemutatta a birodalmi rohamosztagosok által inspirált különleges periféria-gyűjteményét. Az új kollekció a Razer BlackWidow Lite mechanikus billentyűzetet, a Razer Atheris vezeték nélküli egeret és a Razer Goliathus Extended gamer egérpadot tartalmazza – melyek mindegyike immáron stílusos, fehér és fekete Stormtrooper tematikájú kiadásban érhető el.

A legendás rohamosztagos designt magára öltő Razer BlackWidow Lite mechanikus billentyűzet és Atheris vezeték nélküli egér a termelékenység és a teljesítmény szem előtt tartásával készült, hogy mind az irodai, mind az otthoni környezetben a legtöbbet nyújtsa. A kollekciót az intenzív munkamenetekhez és a magas adrenalinszintű játékokhoz tervezett, masszív méretű felülettel rendelkező, Star Wars-témájú Razer Goliathus Extended gamer egérpad teszi teljessé.


„A Star Wars egy valódi kulturális jelenség, amelynek gazdag történelme nemcsak a filmekre, de a játékokra is kiterjed.” - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. „Nagy örömünkre szolgál, hogy erőinket a Lucasfilmmel egyesítve, legnagyobb rajongóink számára létrehozhattuk ezt a különleges gyűjteményt, amely a saga legikonikusabb szereplőinek designját hozza el a gamer perifériákra.”


RAZER STORMTROOPER™ EDITION TERMÉKCSALÁD

Mechanikus billentyűzet

A BlackWidow Lite a kifejezetten játékra tervezett Razer Orange Mechanical Switch kapcsolóival érkezik, melynek csendes és taktilis kapcsolói diszkrét munkát tesznek lehetővé. A tömítőgyűrűk beépítése és (a valódi fehér világítást biztosító) egyedi háttérvilágítású gombok révén a billentyűzet a felhasználók igényeinek megfelelően testre szabható, hogy csendesebb működésű és világosabb legyen. A Stormtrooper Edition kiadás a rohamosztagosok által inspirált felső borítással, fekete-fehér fonott kábellel, valamint az Escape gombon a Galaktikus Birodalom jelképével rendelkezik.


Vezeték nélküli egér

A Razer Atheris egy zsebméretű, vezeték nélküli egér, amely több mint 300 órás folyamatos használat mellett* az iparág legjobb jelstabilitását biztosítja, 2,4 GHz-es vezeték nélküli vagy Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Az új Stormtrooper Edition az ikonikus rohamosztagos sisakot gondosan helyezi az Atheris egér ergonomikus testére.

*Az akkumulátor élettartama a kapcsolat típusától függően változhat.


Egérpad

A Goliathus - a Razer legnépszerűbb, gamereknek szánt puha egérpadja - sima, feszes szövésével gyors és pontos manővereket tesz lehetővé bármilyen egérérzékenység és érzékelő mellett. A hordozható egéralátét kirojtosodást gátló varrott kerettel és egy csúszásmentes gumi alátéttel van ellátva. A legendás rohamosztagos kivitelben érkező Stormtrooper Edition teszi teljessé a készletet.