powered by www.bluechip.hu

Bemutatkozik a Cooler Master Havoc Egér

Kimagasló pontosság egy kattintásra

by Zulu
2013. June 18. 17:47
A CM Storm büszkén mutatja be a legújabb, játékosoknak szánt egerét, a Havoc-ot. A Havoc olyan játékosoknak lett kifejlesztve, akik a játék során sebészi pontosságot igényelnek, így ideálissá válik mindazoknak akik versenyszerűen eSportolnak.

Csakúgy mint a csúcskategóriás játékos egerünknél, a Sentinel Advance II-nél, a CM Storm Havoc is Avago 9800-as lézer érzékelőt kapott, amellyel 8200-as DPI érhető el. Az érzékenységet szabályozó kapcsoló segítségével a felbontás csökkenthető amikor orvlövész puskát, vagy növelhető a közelebbi harcoknál, amikor vadászpuskát használunk.

A 8 gomb mindegyike könnyen elérhető és teljes mértékig programozható a CM Storm (www.cmstorm.com) weboldaláról letölthető szoftver segítségével. A Havoc segítségével így bármikor előhúzható egy másik fegyver, vagy bedobható egy varázsige, olyan gyorsan amilyen gyorsan csak klikkelni tudsz.

A Havoc használat közben nagyon kényelmes, természetes formájának és a tartós gumi borításának köszönhetően. A nagy test és az ergonómikus kialakítás hozzájárul a használat közbeni azonnali kényelmes érzéshez.

Ezek mellett a tulajdonságok mellett van még pár apróság, amely a Havocot a jelenleg kapható legjobb egerek egyikévé teszi:

• 128 KB-os memóriát kapott, amely képes 4 makró és 5 különböző profil eltárolására alkalmas. Ez a tulajdonsága igazán ideálissá teszi egy LAN party vagy egy barát meglátogatásakor, amikor különböző játékokkal játszol és nincs lehetőség a szoftver folyamatos elérésére.Csak állítsd be előre a profilokat/makrókat és már kezdődhet is a játék!

• Tartós alkatrészek, mint a Japán Omron mikrokapcsolók, aranyozott USB csatlakozó és az 1,8m-es fonott kábel biztosítják a kiemelkedő minőséget és a hosszú élettartamot.

A CM Storm Havoc Június végén kerül forgalomba a Bluechipnél, hozzávetőlegesen 15 900 Ft-os bruttó végfelhasználói áron.