powered by www.bluechip.hu

Külön utakon a Modern Warfare és a Call of Duty?

Modern Warfare és a Call of Duty - ki merre?

by sANtiaGo
2013. May 14. 11:28
Bár még a tízedik Call of Duty részről sem tudunk sok mindent, a legújabb pletykák szerint a Sledgehammer Games már gőzerőkkel dolgozik egy újabb Call of Duty címen.

Míg az Infinity Ward javában készíti a tízedik Call of Duty részt, mely a Ghosts alcímet kapta, addig a Treyarch ráfeküdt a Black Ops második részére és nagyon úgy tűnik, hogy egy ideig nem is fog arról leszállni. Az Activision birtokában ugyanis van egy harmadik fejlesztőcsapat is, akik szintén rendelkeznek már tapasztalattal a Call of Duty részek elkészítésével kapcsolatban.


A Call of Duty: Modern Warfare harmadik részében az Infinity Ward oldalán segédkező csapat most új pályatervezőket keres egy Activision által dédelgetett játékhoz, ráadásul a Call of Duty-ra szakosodott csapatba. A mércét viszont magasra tették. A fejlesztőgárdának olyan emberekre van szüksége, akik rendelkeznek már AAA kategóriájú játékok pályatervezésével kapcsolatos ismeretekkel.

A pletykák szerint a csapat megkaphatná, vagy már meg is kapta a Modern Warfare további részeinek elkészítési jogait. Így elképzelhető, hogy a fiúk az új, negyedik részen dolgoznak, immáron önállóan. Úgy tűnik a 2014-es év sem fog Call of Duty nélkül eltelni.

Vagy mégis? Egyes pletykák alapján, lehetséges, hogy a Call of Duty és a Modern Warfare cím külön válik, mások tudni vélik, hogyha külön válik a két cím, akkor nem hogy Modern Warfare-t fogunk kapni, hanem mellé még egy Call of Duty részt is. Egy biztos, az Activision-nek így is, meg úgy is megérné.