powered by www.bluechip.hu

Új Liquid Freezer hűtő sorozat az ARCTIC-tól

by Lizzy
2019. October 21. 15:23
Címkék: freezer, arctic
Az ARCTIC bejelentette a Liquid Freezer II sorozatú Liquid Freezer 120 és Liquid Freezer 240 folyadékhűtő modelljeit és megérkezett a Freezer 50 TR.


Liquid Freezer II 120 és Liquid Freezer II 240

Az ARCTIC-tól teljesen új többfunkciós processzor folyadékhűtők jelentek meg. A Liquid Freezer II nem csak CPU hűtővel rendelkezik, hanem egy teljesen új, kompakt vízhűtő szivattyú is működik benne, ami rendkívül csendesen dolgozik. A Liquid Freezer II új szivattyúja biztosítja a magas CPU-hűtési teljesítményét és az alacsony zajszintet. A CPU AiO vízhűtő beépített kábelkezelővel és teljesen zárt hosszú csövekkel rendelkezik, hogy a számítógép külseje tiszta maradjon. Erőteljes P-ventilátorai gyors hőátadást biztosítanak, és ennek köszönhetően magas a statikus nyomása és kiemelkedő a teljesítménye. A 120-as és 240-es Liquid Freezer kizárólag méretben és súlyban tér el.


Freezer 50 TR

Az ARCTIC Freezer 50 TR egy kéttornyú CPU-hűtő, két P sorozatú ventilátorral és push-pull konfigurációval. Rendkívül erős hűtési megoldás az AMD Ryzen Threadripper CPU-hoz, amely képes lehűteni csendesen a 32 vagy 64 magos processzorokat is. Ez az első teljes RGB-vel felszerelt Arctic hűtő, amely maximálisan testre szabható.