powered by www.bluechip.hu

Az InWin két új házat jelentett be

by Karina
2019. September 11. 13:23
Címkék:
Az InWin két új házat jelentett be, amelyeket az ASRock-al közösen fejlesztett. A két új ház a 103 Phantom Gaming Edition és az A1 PLUS Phantom Gaming Edition alkalmas ATX és mini ITX felhasználóknak, akik márkához igazított gépet keresnek.

InWin 103 Phantom Gaming Edition

A 103 az InWin ikonikus hatszög alakú szellőzőnyílásaival és 3mm vastag edzett üvegből készült oldalsó panellel van kialakítva. A tervezés során felülre szerelt PSU kialakítást kapott. Ez lehetővé teszi a jobb kábelkezelést és GPU hűtést, mivel így az alulra szerelt ventilátoroknak akadálytalan légáramlási útvonala van. Végül a 103-as széria minkét kivételes tulajdonságot nyújtja: kiváló hűtési teljesítmény és tökéletes rálátás a belső hardver-re. Gamereknek és kreatív tervezői szakmában dolgozók számára egyaránt ideális.




InWin A1 PLUS Phantom Gaming Edition

Az A1 PLUS ideális kis méretű gamer konfigurációkhoz. Edzett üveg és SECC acél külső borítást kapott, az InWin ikonikus hatszög alakú perforációjával. Az egész innovatív belső felépítés, a részletes kivitelezés révén gondtalan telepítést és nagy teljesítményű hardverek elhelyezését teszi lehetővé egy kompakt 20 literes méretben. Az előre telepített 650W 80 PLUS Gold tápegység egy elkülönített részbe van helyezve. A tápegység kábelek gyári elvezetésének köszönhetően így könnyebb a hozzáférés a kompakt rendszer belső részeihez. Továbbá a felhasználói élmény növelésének érdekében egy Qi vezeték nélküli töltő van integrálva a ház felső részébe.