powered by www.bluechip.hu

Lovaglóüléssel a fokozott játékélményért

by Wolf
2019. August 27. 15:20
Címkék: playseat, a
A hintaszékként is használható nyereg alakú Playseat a gamer nappali ékkövévé válhat.

A Playseat és a Puma együttműködéséből fogant nyereg alakú gamer ülés abból a gondolatból született, hogy az e-sportolók napjainkra atlétákká váltak, ezért olyan eszközökre is van szükségük mint a többi atlétának. Puma cipő, fejpánt, mackó alsó, ezeket mind el lehetne adni akár ezeknek az embereknek is - ilyen gondolatok járhattak a Puma vezérigazgatójának a fejében, amikor a paktum megköttetett.

Nem kell megijedni, az ülést még mindig a Playseat gyártja, a Puma a könnyen szellőző anyagok világában járatos, így az ülés egy speciális izzadásbiztosan szellőző huzatot kapott.  A végeredmény egy igazán sportos, furcsa megjelensésű, de rendkívűl ergonomikus ülőalkalmatosság lett. 



A koncepció lényege, hogy hátra és előre is lehet dőlni benne. Az ülés némileg hintázik, elbillenhet picit előre vagy hátra, de végig stabilan tart, és ideálisan illeszkedik a testünkhöz a játék közbeni pozícióváltások közt. Szerkesztőségünk férfitagjainak erről más is az eszébe jutott, de rossz az, aki rosszra gondol. A Playseat Puma valamikor ősszel érkezik hazánkba, a pontos dátum még nem ismert.