powered by www.bluechip.hu

Itt az új Razer Viper

by Karina
2019. August 22. 12:49
Címkék: , razer, viper, az, új
A Razer™, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája bemutatta a Razer Viper-t, egy hivatásos esport versenyzőkkel együttműködésben kifejlesztésre került, könnyű gamer egeret, amely az új Razer Optical Mouse Switches optikai egérkapcsolókkal rendelkezik. A Razer 5G-s optikai érzékelőjét rejtő, az asztali súrlódást a Razer Speedflex kábel segítségével minimalizáló Razer Viper a versenyszerű játékok teljes mértékű uralásához szükséges szempontok szerint került finomhangolásra.

Bemutatkoznak az új Optical Mouse Switch optikai egérkapcsolók

A Viper a Razer első olyan egere, amelyben megtalálhatók az új Optical Mouse Switch optikai egérkapcsolók - a Razer leggyorsabb kapcsolói, amelyek a hagyományos mechanikus egérkapcsolókhoz képest háromszoros működési sebességet tesznek lehetővé.

A Viper optikai egérkapcsolói akár 70 millió lenyomásos élettartammal rendelkeznek, és úgy készültek, hogy ellenálljanak a kompetitív mérkőzések viszontagságainak, miközben biztosítják a játékosok által megkövetelt sebességet és pontosságot.


Profik által, élesben letesztelve

A Razer Viper - melyet a világ legjobb esport versenyzői éles helyzetekben teszteltek - új szabványt képvisel az esport egerek mezőnyében. A MIBR CS:GO legendája, Epitácio "TACO" de Melo az elmúlt évben a Razer Viper egy prototípusát használta a bajnokságok során játszott mérkőzésein.

"Amint ránéztem a Razer Viperre, azonnal beleszerettem, mert az alakja egyszerűen tökéletes." - mondta a TACO, a MIBR tagja. "Az optikai kapcsolók kattintása simább és gyorsabb érzést biztosít, a kábel rugalmassága pedig döbbenetesen jól jön a CS:GO során."


Pehelykönnyű súly az ütős teljesítményért

A mindössze 69 grammos Viper a Razer valaha készült legkönnyebb vezetékes egere. A könnyű kialakítás vázszerkezet szükségessége nélkül került elérésre, egy olyan, stabil, kétkezes házat eredményezve, amely sem az erő, sem a tartósság terén nem köt kompromisszumokat. A Viper alacsony súlyú kialakítása megfelel az esport-versenyek által támasztott szigorú követelményeknek.

A Viper az új Razer™ Speedflex kábellel rendelkezik. Az új, alacsony ellenállású kábelburkolat felhasználása révén a játékosok kisebb súrlódást és gubancolódást tapasztalnak a normál becsípődési pontoknál, így minimálisra csökken az asztalon és az élek mentén tapasztalható „húzódás”, ez pedig nagy, akadálytalan - és gubancmentes - mozdulatokat tesz lehetővé.

A Razer Viperbe a Razer elismert 5G-s optikai érzékelője került, amely 16 000 DPI natív felbontást, 99,4%-os felbontási pontosságot, és 450 hüvelyk per másodperces (IPS) követési sebességet tudhat magáénak.


Extrém testreszabhatóság

A Razer Viper a Razer és világ néhány legjobb esport versenyzője közti folyamatos együttműködés eredménye, amely számos, a kompetitív játékhoz szükséges, versenyszintű funkcióval bír.

A DPI-beállítások finomhangolása a Razer Synapse 3 szoftverén keresztül, tárolásuk pedig a Viper beépített DPI-memóriájába történik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy személyes beállításaikhoz azonnal hozzáférjenek, bárhol is vannak. A Viper nyolc programozható gombbal rendelkezik, amelyek makrókkal és másodlagos funkciókkal szabhatók testre, biztosítva a felhasználók számára a kritikus műveletek gyors és egyszerű elérését.

"A Razer Vipert már az alapoktól fogva a Team Razer néhány legjobb esport versenyzőjével együttműködve terveztük meg." - nyilatkozta Alvin Cheung, a Razer periféria üzletágának rangidős alelnöke. "Az Optical Mouse Switch optikai egérkapcsolókkal és a Razer piacvezető 5G érzékelőjével ellátott, kétkezes kialakítású, könnyű egérként a Viper nagyfokú pontosságot és írányíthatóságot nyújt, e tulajdonságok pedig napjaink kompetitív játékaiban elengedhetetlenek a sikerhez."