powered by www.bluechip.hu

Minimál design és zajmentes környezet

by Karina
2019. June 18. 10:40
Címkék: és, design, antec, , környezet


Az Antec P101 Silent számítógépház tökéletes választás azon felhasználók számára, akik minimalista és elegáns tervezés megszállottjai. A könnyű hozzáférhetőséget egy rejtett külső nyílás biztosítja. Ha a listád élén szerepel a zajmentes környezet, mindenképpen ezt a házat ajánljuk, hiszen a hűtési teljesítmény feláldozása nélkül kaphatod meg a teljes nyugalmat árasztó csendes működést. Kiábrándító azonban, hogy a remek tulajdonságokkal felruházott ház nem kapott USB 3.1 Type-C portot, cserébe az ára elég kedvező a maga kategóriájában.


A ház felső paneljére került két USB 3.1 (1. generációs) és két USB 2.0 port, egy teljesítményszabályozó kapcsoló a ventilátorhoz, bekapcsoló és újraindító gomb, HDD aktivitást jelző led és fejhallgató és mikrofon csatlakozó.

Az számítógépház eleje egy rejtett műanyag ajtó, az oldalán elhelyezett 3 fehér színű szellőzőnyílással. Az ajtó belső felületét egy vastag, zajcsökkentő anyaggal bélelték ki. Az ajtó mögött található egy eltávolítható hálós szűrőpanel, amely három 120mm-es vagy két 140mm-es ventilátor helyeit rejti továbbá egy 13 cm-es meghajtó hely, akár optikai meghajtónak vagy bárminek.
Mindkét oldalsó panel fémből készült és ugyan olyan vastag, zajcsökkentő béléssel van fedve, mint az elülső oldal.


A gépház alsó részén található egy szinte az egész részt lefedő hálós szűrő, ami sajnos csak hátulról távolítható el, így az egész házat el kell mozdítani, hogy a szűrőt ki tudjuk tisztítani. Ez a szűrő védi a merevlemez alsó részét és a tápegység ventilátornyílást. Maga a gépház 4 db gumibevonatú lábon áll, így növelve a légáramlást.





EZEK IS ÉRDEKESEK LEHETNEK SZÁMODRA

  • ATX szabvány ATX, Extended ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
  • Táp Nem
  • Szín Fekete
58 900 Ft
Nettó: 46 378 Ft