powered by www.bluechip.hu

Tractive GPS- nyomkövető háziállatoknak

by Karina
2019. May 02. 11:34
Címkék:
A Trative GPS lehetővé teszi, hogy házikedvencünket bárhol bármikor megtalálhassuk. A pontos helyét közvetlenül a megtekinthetjük az okoseszközünkön vagy bármely böngészőben.


Valós idejű „GPS LIVE” követés.

Függetlenül attól, hogy mikor vagy hol vagyunk, mindig kapcsolatba maradhatunk kedvencünkkel, hiszen a GPS LIVE-val 2-3 másodperces pontossággal látjuk, hogy négylábú barátunk merre jár. Köszönhetően a készülékbe integrált virtuális kerítésnek (geofence) a Tractive mindig jelezni fogja nekünk, ha háziállatunk elhagyja az előre meghatározott biztonsági zónát.

A Tractive GPS-t könnyű használni

A Tractive GPS-t úgy tervezték, hogy mindenki számára könnyen használható legyen. A legmodernebb technológiáknak köszönhetően, mint a GSM, GPS, Bluetooth, az eszköz a világ bármely pontjáról képes meghatározni kedvencünk helyzetét. Továbbá nem csak azt tudja megmutatni jelenleg hol tartózkodik háziállatunk, hanem azt, hogy a közelmúltban merre járt.


A legjobb termék kinti házikedvenceinknek

Ha állatunk szeret a szabadban lenni, akkor ez a megfelelő termék számára. A minimalista dizájnnal kialakított Tractive GPS rendkívül masszív, szinte törhetetlen és 100%-ban vízálló.

Világszerte több mint 150 országban működik

Bárhol is legyünk a kisállatunkra csatolt Tractive GPS nyomkövető a legjobban elérhető mobilhálózatra csatlakozik, így ha elindítjuk a LIVE követést, folyamatos értesítéseket kapunk, ha kedvencünk elhagyja a virtuális kerítést.