powered by www.bluechip.hu

Vízálló és kalandra kész

by Karina
2019. April 23. 13:45
Címkék: új, az, és, vízálló, coolpix
2019. április 23.: A Nikon bemutatja COOLPIX W150 fényképezőgépet. Vízálló, ütésálló, fagyálló és porálló – ez a kompakt kaland-fényképezőgép bárhová elkísér, és igazán könnyen kezelhető.

Legyen szó havas tájaktól vagy víz alatti jelenetekről, a COOLPIX W150 minden helyzetben könnyen használható. A Víz alatti arckeretezés módban nagyszerű felvételeket készíthetünk a medencében vagy akár búvárkodás közben is (10 méteres mélységig). A fényképezőgép ütésálló – akár 1,8 méteres esést is kibír. A CMOS-érzékelővel és a precíziós NIKKOR 3-szoros optikai zoomobjektívvel mindig éles képek készülhetnek. A külön videó gombbal pedig egyszerűen átválthatunk a Full HD-videók és a sztereó hangsáv rögzítésére.

A szórakoztató funkciók között megtalálható a fényképezőgépen könnyedén hozzáadható effektusok tárháza, valamint a gyerekeknek készült opcionális interaktív Változatok menü. Az eszköz funkciójival akár hangüzeneteket csatolhatunk a fényképekhez, játékos üdvözlőképernyőket aktiválhatunk, animált diavetítéseket készíthetünk, és egyéb funkciókat használhatunk. A vízálló kiegészítők – például a Nikon feltűnő színű lebegő szíja – vigyáznak a fényképezőgépre. Továbbá a SnapBridge segítségével egyszerűen megoszthatjuk a legjobb felvételeket.


Főbb jellemzők

-Vízálló 10 m-ig | Ütésálló 1,8 m-ig | Fagyálló –10 °C-ig | Porálló
-Vízalatti arckeretezés mód: A fényképezőgép akár négy fotót is rögzít, amikor arcot észlel.
-Látványos eredmények minden körülmények között: Gyenge megvilágításban is kiváló CMOS-érzékelő, precíziós NIKKOR 3-szoros optikai zoomobjektív és 6-szoros Dynamic Fine Zoom az extra nagyításhoz.¹
-Gyönyörű videók: A fényképezőgép a Full HD (1080p / 30 kép/mp) felbontású videókat készít sztereó hanggal.
-A kompakt fényképezőgépekre jellemző egyszerű használat: A gép automatikusan optimalizálja a beállításokat. A nagy méretű, tükröződésmentes LCD-képernyőn minden jól látható még a víz alatt is.
-Szórakoztató Változatok menü: A felhasználók fényképezhetnek az egyszerű menürendszerrel is, de a Változatok menüt bekapcsolva interaktív funkciókhoz is hozzáférnek.
-SnapBridge-kompatibilitás: A SnapBridge fényképezőgéppel történő használata előtt a kompatibilis okoseszközre telepíteni kell az iOS vagy Android rendszerre készült Nikon SnapBridge alkalmazást.

1A Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik.