powered by www.bluechip.hu

Üdvözlünk a szelfizés jövőjében!

by Karina
2019. March 18. 10:07
Címkék: a,
Az AirSelfie egy forradalmi zsebméretű légi fényképezőgép, ami okostelefonnal vezérelhető. HD felbontásban készít képeket akár 20 méteres távolságból. Beépített rezgéscsillapítóval és 12 MP-es kamerával biztosítja a legmagasabb minőségű képeket. Üdvözlünk a selfie-zés jövőjében.


Az AirSelfie-vel egy új élet kezdődik. A termék 80 gramm súlyú és tartós, eloxált alumínium külső vázzal rendelkezik, ami könnyű és szilárd védőburkot biztosít a kamerának. Az eszköz kiterjesztett látószögével még többet kaphatsz azokból az emberekből és dolgokból, akiket/amiket igazán szeretsz. Láss egy madár szemével a harmadik kamera segítségével, amellyel akár a legkülönfélébb ötleteidet is megvalósíthatod felülnézetből.


A terméket egy ingyenes applikációval vezérelheted, ami Android és iOS rendszerekre is elérhető. Az alkalmazáson belül számos irányítási funkció elérhető, az elkészült felvétel pedig közvetlenül megosztható a közösségi média felületein. Legyél az elsők között, aki jelenleg a piac leginnovatívabb légi fényképezőjét használja!