powered by www.bluechip.hu

Az Antec új hűtője nyugodt éjszakákat hoz

by Wolf
2019. March 07. 13:36
A cég mérnökei a fizika határáig tolták a lehetőségeket.
Ha számol a processzor, akkor melegszik is, játék közben pedig nagyon sokat kell számolni, így a jó procihűtő kulcsfontosságú minden gamer számára. Túlmelegedés esetén ugyanis visszaesik a teljesítmény, és nem látszik a szakállviasz csillanása a karakterünkön hentelés közben. Ez a probléma tartotta ébren az Antec mérnökeit éjszakánként, amíg elő nem álltak a megoldással: Az Antec A400 120mm-es RGB processzorhűtővel.



A kivételesen csendes, impulzusszélesség-modulált monstrum nagy tisztaságú rézből készített hűtőcsövei közvetlenül(!) csatlakoznak a processzor tetejéhez, így sokkal gyorsabb hőcserét lehetséges elérni. 4 pin, 600-1800 RPM, 77 CFM, 250 szín. A száraz tények felsorolása nem adja vissza azt az élményt, amikor ez a hűtőtorony dolgozik a kicsikénkben, miközben ész nélkül fraggeljük a véreres szemű pajtásokat hajnali háromkor, üres pizzás dobozok és kólás üvegek között.

Meg kell, hogy mondjam, egy ideje nyugtalanított már az elégtelenül hűtött processzorok kérdése. Forgolódtam az ágyban esténként, nem jött álom a szememre. A párom időnként megmasszírozta a vállam. "Ne aggódj, Drágám, az Antec mérnökei majd kitalálnak valamit." Ezt mondogatta, de én nem hittem neki, erre itt az A400, megcsinálták. Ma este nyugodtan fogok aludni.