powered by www.bluechip.hu

Profi RGB-s egérrel bővít a HyperX

by Péter
2018. August 01. 10:36
Címkék: rgb, hyperx, egér
A Kingston alá tartozó HyperX brand nagyon hamar népszerű lett a játékosok körében, melyet főként a Cloud-szériás headseteknek köszönhet a vállalat. A kezdeti sikereket kihasználva pedig kaptak az alkalmon és más területekre is betörtek, manapság pedig egy teljes perifériacsomagot kínálnak a játékosok számára.
hyperx pulsfire fps pro gaming mouse

Nemrég egy új egérrel bővítettek, mely a HyperX Pulsefire FPS Pro RGB nevet kapta, ami nagyjából mindent elárul róla. Egy professzionális (e-sport) felhasználásra is kiválóan alkalmas, felesőkategóriás és természetesen RGB LED világítással ellátott egérről van szó.

hyperx pulsefire fps pro gaming mouse
hyperx pulsfire fps pro gaming mouse


Az egér lelkét egy 16 000 DPI érzékenységgel megáldott Pixart 3389-es szenzor adja, mely köré 20 millió kattintás fölé hitelesített Omron kapcsolók kerültek. Összesen 6 programozható gombot kapunk, a dizájn pedig mondhatni hogy teljesen átlagos, letisztult, ami pont a profi megoldások egy előnye.

hyperx pulsfire fps pro gaming mouse

A HyperX NGenuity szoftverben vezérelhető RGB világítás a görgőnél és a HyperX logónál egyaránt személyre szabható, az egér súlya kábellel együtt 130, kábel nélkül pedig 95 gramm. Az ajánlott árat 60 dollárra lőtték be, mely egyébként viszonylag barátinak számít, igaz extrákat ezúttal nem igazán kapunk cserébe.