powered by www.bluechip.hu

USB csatlakozást kaptak az NZXT új tápegységei

by Péter
2018. July 18. 11:10
Címkék: táp, nzxt, tápegység


Az NZXT viszonylag rövid idő alatt vált rendkívül népszerűvé a számítógépházak piacán, a sikert pedig egyre több területre próbálja meg átvinni a vállalat, hiszen a tápegységek és kiegészítők mellett például már az alaplapok piacán is jelen vannak. Az amerikai vállalat nemrég egy új tápegység-családot mutatott be az E-széria személyében, mely számos érdekes fejlesztést hozott magával.

Az 500, 600 és 850 Wattos, teljesen moduláris modellek nagyjából minden igényt lefednek és hatékonyságukra sem lehet panasz, hiszen a 80 Plus Gold minősítésre hivatottak. A fejlesztésekben egyébként olyan neves vállalatok voltak az NZXT segítségére, mint például a Seasonic vagy a Texas Instruments, így a kiváló minőség jóformán garantált.

A vállalat CAM szoftverével számos finomhangolást végezhetünk és valós időben monitorozhatjuk a teljesítményt, energiafelhasználást és zajszintet, a mini-USB csatlakozóról azonban nem sokat árultak el a bejelentésben. Természetesen bizonyos terhelés alatt a tápegység ventilátora be sem indul, így egyszerűbb felhasználásnál még halkabb gépet kapunk.

A termékek ebben a hónapban kerülnek piacra 125-150 dollár közötti áron.