powered by www.bluechip.hu

Új házakat vitt a Computex 2018-ra a Zalman

by Péter
2018. June 08. 08:59
A Zalman nevét itthon is sokan ismerik, hiszen egy hosszú éve óta rendkívül népszerű gyártóról van szó, mely főként a számítógépházaival és tápegységeivel lopta be magát a felhasználók szívébe. A vállalatra főként a kiváló ár/érték arány jellemző, azonban egy ideje igen csendben voltak, az okra pedig az idei Computex-en derült fény, hiszen több újdonságot is láthattunk a standjukon.

Egészen pontosan hat darab új fejlesztésű számítógépházat állítottak ki, melyek hamarosan piacra is kerülnek, az újdonságok közös nevezője pedig a Mid Tower ATX méret, vagyis a legkedveltebb kategóriában újítanak. A Zalman K1 és K2 képviseli majd az RGB LED világításos vonalat edzett üveg oldallappal, vagyis ez a két modell lesz a legtrendibb és leginkább ajánlott az igényes PC-t építő játékosok számára.

Obraz 2


A Zalman S1 és S2 valamivel kisebb lesz a K-szériás testvéreknél, alapjáraton világítást nem kapunk, de átlátszó oldallapot és kiváló szellőzést ígér a gyártó. Végezetül a Zalman Z7-ről és H4-ről esett szó a vállalat bemutatójában, melyek LED világítással, edzett üveg oldallappal és kiváló szellőzéssel érkeznek.


S2



Obraz 1


Z7 Neo



S3



H4