powered by www.bluechip.hu

A Cooler Master is felfedte új perifériáit a Computex 2018-on

by Péter
2018. June 06. 23:16
Címkék: coolermaster,
Az innovatív periféria és számítógép komponens tervező és gyártó Cooler Master, bemutatja az új periféria termékeit, amely két billentyűzet családot, gaming headsetet és egyéb termékeket tartalmaz.


CK Series Billentyűzetek

A lebegő billentyű kialakítás és a mechanikus kapcsolók segítségével a CK550 megnyitja a győzelmek világát. A mechanikus kapcsolók élettartama 50 millió+ lenyomásra hitelesített, így a CK550 megbízható társ less hosszú távon. Kék, barna és vörös kapcsolókkal kerül majd forgalomba, régiótól függően. A merev, egy darabból készült, hajlított alumínium fedlap letisztult gunmetal színt kapott és úgy lett tervezve, hogy hosszú ideig kiszolgálja a tulajdonosát. A CK550 robosztus billentyűnkénti RGB világítást kap, amely számos effektus és világítási mód megjelenítésére képes. Az on-the-fly vezérlők akár valós idejű beállítást is lehetővé tesznek, míg a könnyen használható szoftver segítségével még inkább személyre szabhatóvá válik.


SK Series Billentyűzetek

A Cooler Master SK család három különböző billentyűzetből áll: SK620, SK630, és SK640. Az SK család a Cherry MX alacsony profilú kapcsolókkal, szálcsiszolt alumínium fedlappal, RGB megvilágítással, eltávolítható Type C csatlakózóval és LED fényvonallal, amely körülöleli a billentyűzetet, valamint minimalista dizájnnal kerül forgalomba. Az SK620 60%-os kompakt kialakítást kapott, ideális utazáshoz és LAN partikhoz. Az SK630 80%-os kompakt kialakítása új szoftveres alkalmazással érkezik, az SK640 pedig 100%-os mérettel és az előbb említett szoftverrel lesz elérhető. További termékek várhatóak idén a negyedik negyedévben, vagy jövő év elején.


Audio

A Cooler Master kiállítja az érkező játékos headsetjeit is, az MH751-et és az MH752-őt. Mindkét headset textilbőr fülpárnákat és fejpántot kap, nagy tömörségű szivaccsal töltve, így pedig kiemelkedően kényelmesek és könnyűek. Omni-directional boom mikrofonnal érkeznek a könnyebb pozicionálás és a kristálytiszta kommunikáció érdekében, az összehajtható kialakítás pedig ideálissá teszi azok számára, akik LAN partykra is utaznak. A headsetek használatát a strapabíró fonott kábel, és multi platform képesség teszik ideálissá a legtöbb felhasználó részére. Az MH752 USB-n kapcsolható össze PC-vel, virtuális 7.1-es surround hanggal, in-line vezérlővel. Utolsóként, a Cooler Master MH710, egy alumínium házzal és szálcsiszolt felülettel, valamint FocusFX technológiával bemutatkozó in-ear headset. A FocusFX funkció egy gomb segítségével vezérelhető, amely a fülrészeken található és a mély hangok erőssége állítható vele.