powered by www.bluechip.hu

Üveges változattal bővül a Cooler Master H500 család

by Péter
2018. May 31. 08:59
A Cooler Master igencsak megreformálta a számítógép kínálatát az elmúlt években, ennek a stratégiának pedig többek között az is része, hogy 1-1 modellből többféle változatot adnak ki. Nemrég bemutatták az új Cooler Master MasterCase H500M nevezetű modellt, mely mondhatni, hogy a H500 széria harmadik és nagyon úgy fest, hogy tökéletesített változata.


A H sorozat tetején helyet foglaló MasterCase H500M bővelkedik a funkciókban, stílusos kinézetet kapott, anyaghasználata és kialakítása pedig egyedi. Az előlapi perforált panel és üveg panel is a készlet része, így a felhasználó szabadon dönthet a kinézet, vagy a magasabb légáramlás között. Mindkét frontpanel megfelel a H500M kialakításának a maga módján. Az edzett üveg a ház négy oldalán található, így biztosítja a komponensekre való rálátás lehetőségét. Hogy elég feltűnő legyen, címezhető RGB ventilátorok csücsülnek az előlapi panel mögött, és az RGB vezérlő sem maradhatott ki a dobozból.


  • Perforált és Üveg Opciókat Tartalmaz – Választhatsz a perforált, nagyobb légáramlásra tervezett, vagy a dizájnosabb, üveg előlapi panelek közül, hiszen a doboz mindkettőt tartalmazza.
  • Négy Edzett üveg Panel – Széltől szélig üveg panel mindkét oldalon, üveg felső panel, és üveg előlapi panel kínál teljes betekinthetőséget a belső részegységekre.
  • Két 200mm-es Címezhető RGB Ventilátor és Vezérlő – Mi más mozgathatná a levegőt a házban mint két stílusos és halk, címezhető RGB ventilátor, amelyet RGB alaplap hiányában a mellékelt RGB vezérlővel szabályozhatsz.
  • Szerteágazó Kapcsolódás – Az I/O panelen megtalálható egy USB 3.1 (Gen 2) Type-C port, és még négy USB 3.0 port. A mellékelt ARGB vezérlő segítségével pedig szabályozhatod a rendszered világítását.
  • Takaróelemek a Letisztult Kinézetért – Összesen 9 takaróelem biztosítja, hogy az épített gép letisztult belsőt kaphasson. Használhatod a kivágott PSU takaróelemet, amely segítségével megmutathatod, vagy akár el is rejtheted a tápegységedet.
  • Mutasd meg a VGA Kártyádat – Két hozzáadott PCI nyílás a gép hátsó részén segít, hogy akár függőleges helyzetben mutasd meg a VGA kártyáidat.
  • Állítható GFX Támasztó Kar – Vedd le a terhet az alaplapodról és telepíts hosszabb és nagyobb VGA kártyákat a mellékelt VGA támasztó kar segítségével.
  • 200mm Radiátor Támogatás – Az előlapi panel mögé akár 360mm-es radiátor is beszerelhető, valamint a 200mm-es ventilátorokat is támogatja. A felső keretbe 360mm-ig telepíthető radiátor, amelyhez 200mm-es ventilátorok illeszthetők.


A MasterCase H500M június közepétől válik elérhetővé az európai kiskereskedőknél, a bruttó ajánlott végfelhasználói ára pedig 66 900 forint körül alakul.