powered by www.bluechip.hu

RGB-s vízhűtésekkel bővített a Cooler Master

by Péter
2018. April 25. 11:13
Címkék: hűtés, rgb, cooler master
A hűtések piacán rendkívül népszerű Cooler Master nemrég bemutatja az első címezhető RGB AIO folyadék CPU hűtőket, melyeket az ASUS, az MSI és az ASRock is minősített, a MasterLiquid ML240R RGB-t és a MasterLiquid ML120R RGB-t. A Cooler Master kompakt folyadékhűtései házon belüli tervezésűek, kétkamrás pumpa technológiával rendelkeznek annak érdekében, hogy könnyen megvalósítható legyen az optimális zaj/teljesítmény egyensúly, valamint címezhető RGB MasterFan MF120R ARGB ventilátorokkal kerülnek forgalomba.

16.7 Millió Testreszabható Szín a Szoftverrel, vagy Vezetékes Kontrollerrel 

A MasterLiquid ML240R RGB és a MasterLiquid ML120R RGB új kialakítású, címezhető RGB-s pumpával rendelkezik, amely akár 16.7millió színt képes megjeleníteni. Tedd egyedivé az RGB beállításaidat az ASUS, MSI vagy akár az ASRock szoftvereivel, vagy próbáld ki a hamarosan megjelenő Cooler Master által készített MasterPlus+-t, hogy teljes mértékben te irányíthasd a fényeket. 


Innovatív és Minőségi Kialakítás

A MasterLiquid ML240R RGB és a MasterLiquid ML120R RGB 100%-ban a Cooler Master mérnökei által lettek megtervezve. A kétkamrás pumpa elkülöníti a bejövő folyadékot a felmelegített folyadéktól, amely a radiátorba kerül. A két rétegű csövezés, a belső FEP rétegnek köszönhetően a legnehezebb körülmények közt is állja a sarat. A Cooler Master mellékel egy címezhető RGB LED vezérlőt, hogy abban az esetben is megvalósíthatók legyenek az RGB effektek, ha a felhasználó számítógépe nem rendelkezik címezhető RGB komponensekkel. 


A 3 az 1-ben címezhető RGB splitter szintén a csomag része, így minden adott az azonnali felhasználáshoz.