powered by www.bluechip.hu

Hearthstone – távozás a direktori szerepből

Ben Brode otthagyja a Blizzard fedélzetét, hogy új céget indítson

by Sommendáré
2018. April 23. 16:17
Címkék: , activision, blizzard
Pontosabban, segítsen egy új cég beindításán, és itt idézzük Ben-t:
„valószínűleg játékokat fognak készíteni.” Ben volt a Hearthstone igazi lelke, remek csapatot hozott össze, és amint az leveléből kiderül nagyon fog hiányozni neki a játékot alkotó közösség, a kollégák, de új utakra kell térnie.


„15 év a Blizzard-nál és majd 10 évnyi munka Hearthstone-on, meg kellett hoznom egy elképesztően nehéz döntést, hogy új útra lépjek.”


Írta üzenetében Brode, ahol bejelentette távozását, a teljes „búcsúlevelet” itt olvashatjátok. 

Az üzenet visszautal arra a hosszú időre amennyit a Blizzard berkein belül töltött, ahova mindössze húsz évesen került, mint tesztelő. Elmondta, nagyon büszke a Hearthstone-ra, ami annyi embert érintett meg és hozott össze, de soha nem lesz olyan büszke, mint a játék mögött álló csapatra.


„Nincs még egy olyan csapat mint a Hearthstone csapata. Emberek jöttek mentek a 10 év alatt, mióta a Hearthstone megjelent, de valami igazán különleges van a csapat lelkében /The Soul of the Team/”.

„Tudjuk, nem is a játék volt a legfontosabb, amit létrehoztunk, hanem a közösség, a csapat. Egy nagyszerű team, nagyszerű  dolgokat hozhat létre, és úgy gondolom, a Hearthstone csapata a legjobb. Ez nem csak egy munka, hanem közös szenvedélyünk.”

Brode szerint az új vállalkozás őrületesen rizikós, és egyszerre érzi rémültnek és szétesettnek magát.

„Várom már, hogy programozzak, tervezzek és alkossak újra valamit.” Írta Ben levelében.

Mindenesetre, a Hearthstone rajongók izgulhatnak, ki kerül a helyére, és vajon a játék szíve lelke – hangja – nélkül is menni fog-e a szekér. Sok sikert kívánunk mi is az új vállalkozásához, reméljük remek játékokkal állnak majd elő.