powered by www.bluechip.hu

Razer MEKA D.VA perifériák egyenesen rajongók számára

by Gergő
2018. April 16. 11:02
Címkék: a, , meka, razer, headset
Razer már egy ideje gyárt Overwatch kiadású perifériákat, mint például a BlackWidow Chroma, vagy a DeathAdder Elite. Ám idén egy egyedi, kifejezetten egy hősre szabott terméksorozattal rukkoltak elő; erre legjobbnak D.VA-t látták a tervezők.


És létre is jött egy egyedi headset és D.VA designnal ellátott Anyssus egér és Goliathus egérpad. D.VA rajongóknak szinte kötelező beszerezni őket.


D.VA Razer MEKA Headset

D.VA ikonikus fejhalgatója már nem csak a játékban létezik. A füles a nagyméretű neodímium mágneseknek köszönhetően kristálytiszta hangzást biztosít, a párnáknak köszönhetően viselése kényelmes, beépített mikrofonján keresztül pedig irányíthatjuk csapattársainkat.


D.VA Razer Abyssus Elite

A Razer felhasználóinak nem kell bemutatni az Abyssus egeret, mely 7200 dpi érzékenységgel, 220 ips (hüvelyk per másodperc) lekövetéssel és 30G-s maximális gyorsulással rendelkezik. Mind ezt most megspékelték az egyedi D.VA kinézettel.


D.VA Razer Goliathus - Medium - Speed

A Goliathus hardcore játékosok számára lett kialakítva. Az egérpadot bárhová magaddal viheted, és bármilyen érzékenységű egérhez és érzékelőhöz optimalizált a felülete.