powered by www.bluechip.hu

Headsettel bővül a Logitech G Pro széria

by Péter
2018. April 06. 11:45
Címkék: logitech, g, pro,
A Logitech néhány éve alapos megújuláson ment keresztül annak érdekében, hogy az egykoron kialakított piaci fölényük ne vesszen teljesen kárba. Ez a megújulás pedig remekül sikerült, hiszen rengeteg kiváló újdonságot mutattak be az elmúlt pár évben. A profi játékosok igényeihez igazított Logitech G Pro széria például a piac egyik legjobb egerével büszkélkedhet, mely nemrég egy új társat kapott maga mellé.


A vállalat ugyanis a napokban bejelentette az új Logitech G Pro Headsetet, mely a szériához hűen egyszerű felépítést, kiváló minőséget és megbízhatóságot ígér. A hivatalosan 31990 Ft-os áron debütáló újdonság kifejlesztésében Overwatch, LoL és CS:GO kiválóságok is segítették a mérnököket, akik megalkották a kényelmes fülpárnák mögé rejtett Pro-G meghajtókat.



A gyártó a hangok tisztaságát emelte ki leginkább, de basszusból sem lesz hiány és a közép sem fog elveszni. A fülpárnák kapcsán azt is megjegyezték, hogy egyfajta passzív zajszűrőként tekinthetünk rájuk, hiszen sikerült az előző fejlesztésekhez képest 50 százalékkal növelni ezt a képességüket.


A mikrofonnál szintén a tiszta hangátvitel volt az egyik legfontosabb, profi szűrővel és strapabíró kialakítással együtt. Az újdonság előnyeit nem csak a PC-s játékosok élvezhetik majd ki, hiszen Xbox One, PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokkal is kompatibilis lesz.