powered by www.bluechip.hu

Új PC ház debütál: Cooler Master HAF XB

Cooler Master HAF XB

by livvogo
2012. November 14. 17:08
A hűtési megoldások, számítógép házak, játékos eszközök és mobil kiegészítők területén piacvezetők közé tartozó Cooler Master, büszkén mutatja be a LAN boxot amely új dimenziókba emeli a számítógép házak fogalmát. Teljes ATX alaplap támogatással rendelkezik, valamint moduláris kialakítású és könnyen hordozható és nevéhez méltóan kiválóan szellőzik.

Innovatív Kialakítás

A HAF XB teljesen új, innovative irányba tereli a HAF típusú házakról kialakított képet. Az új HAF LAN box formában látott napvilágot, amely kitágítja a kategóriában megszokott és kialakított határokat. A HAF névhez méltóan kiemelkedő szellőzését maximum két 120mm-es ventilátor biztosítja az előlapon, egy hatalmas 200mm-es a tetején, és egy 120 és két 80 mm-es hátul. A gondosan megtervezett kábelkötegelő területekkel kábel elvezető zónák alakíthatóak ki, így a kábelek könnyen kezelhetőek és ízlésesen vezethetők el. Az oldallapon elhelyezett, acéllal megerősített fogantyúk könnyűvé teszik konfiguráció utaztatását LAN partik, vagy más játékos rendezvények között.


 


Rajongókra és Tunning Mániásokra Fejlesztve

Jó hír a tunning mániásoknak és teszt rajongóknak, hogy a HAF XB könnyedén tesztpaddá is alakítható. Az átalakítást az egyszerűen eltávolítható alaplap tálca támogatja, melynek segítségével az egyes hardver elemek cseréje gyerekjátékká válik. A külső burok eltávolításával az átalakulás teljessé válik számítógép házból tesztpaddá.

A felhasználók legszélesebb köre ki tudja használni a hét bővítőkártya helyet, amely különböző VGA kártya elhelyezéseket és kialakításokat tesz lehetővé, legyen az NVIDIA SLI vagy AMD CrossFire. Akiknek fontos a tárhely bősége, felszerelhetik a konfigurációt akár hat 2.5” meghajtóval (SSD, HDD) is. Ez tartalmazza a dual X-Dock helyeket is, melyek segítségével 3.5 illetve 2.5”-es tárhelyek válhatnak hot-swap képessé. Az I/O panl is jól felszerelt, két USB 3.0-ás, két USB 2.0-ás, audio be és kimeneti portokat tartalmaz.

HAF XB, a kompromisszumoktól mentes LAN BOX és teszt pad.

A  HAF XB 2012 november 26-tól érhető majd el Európában. Az ár és elérhetőség régiónként eltérhet, a várható ajánlott fogyasztói ár nettó 76 EUR körül alakul.

Forrás: Cooler Master Magyarország