powered by www.bluechip.hu

SONY WF SP700N - Vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató sportoláshoz

by Gergő
2018. February 19. 15:07
Címkék: wf, sony
Kicsi, strapabíró és okos. Ismét hegy Sony újdonság van láthatáron, amit egy nagyon praktikus füles személyében kapunk majd meg.


Első körben mozgékony sportembereknek ajánlják edzésekhez, de várhatóan minden helyzetben ígéretes teljesítményt fog nyújtani. A WF-SP700N rendelkezik egyfajta zajszűrős technológiával, ami kiszűri a környezeti zajokat. Hogy a körülöttünk lévő dolgokkal is tisztában legyünk, ellátták egy Környezeti hang üzemmóddal (ambient sound) és ennek segítségével élvezhetjük úgy a zenét, hogy közben halljuk a társunk beszédét, vagy az utca zaját, mivel az eszköz a környezeti hangokat keveri a zenével.


Designra nagyon jól néz ki, ami társul egy remek ergonomikus kialakítással. Ez biztosítja, hogy például futás közben nem hagyjuk el fülhallgatókat. Négy méretben és négy szín közül választhatjuk ki azt, ami leginkább passzol hozzánk és ízlésünkhöz. Védőanyagnak köszönhető az IPX4 besorolás révén a fröccsenések és az izzadság nem teszi tönkre a fülhallgatót.





Ha sportolásról van szó akkor előny, hogy a vezetékek nem csapkodnak az arcunkba, vagy nem akadunk bele és rántjuk ki fülünkből az eszközt. WF-SP700N-el Bluetooth és NFC kapcsolaton keresztül hallgathatjuk kedvenc zenéinket és a telefonhívásokat is kihangosíthatjuk az eszközre, így akár szabadon folytathatjuk tevékenységünket.

Az akkumulátor teljes feltöltéssel három órányi zenelejátszást tesz lehetővé. A kompakt töltőtok nem csak védelmet biztosít, de további két 3 órás töltést biztosít. Ennek köszönhetően összesen 9 órányi üzemidőt biztosít számunkra.


Ütősebb mélyhangokat csiholhatunk ki az EXTRA BASS funkcióval, a Headphone Connect alkalmazással további beállításokat érhetünk el.

A WF-SP700N optimalizálva lett a Google Segéd szolgáltatáshoz, szóval a fülessel is vezérelhetjük azt.

A fülhallgató várhatóan tavasszal lesz kapható. Ára $179.99 ami magyar viszonylatban körülbelül 46.000 Ft lesz.