powered by www.bluechip.hu

15 perc játékmenet a Shadow Of The Colossus-ból

by Gergő
2018. January 23. 11:45
Címkék: ps4,

shadow of the colossus banner

Több mint egy évtizeddel ezelőtt jött ki Playstation 2-re a Shadow Of The Colossus, ami nemsokára visszatér, immár Playstation 4-re. HD remaster helyett egy teljes remaket kapunk majd a Bluepoint Games csapatától. Az alapoktól felújított grafikával találkozhatunk, ami meglehetősen látványosnak ígérkezik, a játék régi hangulatát felelevenítve.

Az Arekkz alábbi videója az első 15 percét prezentálja a játéknak, ahol láthatunk egy kolosszus elenni csatát és találkozhatunk a felújított környezettel.


Sok fejlesztés történt a kinézettel kapcsolatban. A fényhatások és fénydinamika nagyon jól néznek ki, mint például, amikor Wander a világos és sötét területek között mozog, és ahogy a kolosszusok szőrméjét a szél fújja az igazán jól mutat.

A Sony korábban már közzé tette a Shadow Of The Colossus PS2, PS3 és PS4 verzióinak összehasonlító videóját, amit alább megtekinthettek:

A Shadow Of The Colossus remake nem csak újratervezett látványt tár elénk, hanem újított irányítással is szolgál majd. A Bluepoint fejlesztési naplójában találkozhatunk azzal a kijelentéssel, hogy „modernizálja a klasszikus játékot, megtartva azokat a jellemvonásokat, amelyek különlegessé teszik a Shadow Of The Colossus-t”.

Játék megjelenése külföldön 2018. február 6-a, Magyarországon 2018 február 8-tól lesz megvásárolható.