powered by www.bluechip.hu

A Razer és a Bungie Destiny 2-es perifériákat jelentett be

by Péter
2017. May 26. 17:04
Címkék: razer, gamer, gaming
A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt márkája a mai napon bejelentette partnerségi együttműködését a Bungie-val, a világ egyik legelismertebb játékfejlesztő stúdiójával. Az együttműködés a cég következő játékát, az Activision által kiadott és terjesztett Destiny 2-t érinti.

destiny 2 razer

A Razer a játék jövőbeli PlayStation 4, Xbox One, és PC megjelenését egy Destiny 2 témájú terméksorozattal ünnepli. A termékcsalád a Razer DeathAdder Elite-et, az ikonikus Razer Deathadder legújabb és legfejlettebb változatát; a Razer Ornata Chroma-t, a mechanikus klaviatúrák érzékenységét a membrán billentyűk kényelmével kombináló billentyűzetet; a többplatformos, maximális viselési kényelemre tervezett Razer ManO’War Tournament Edition mikrofonos fejhallgatót; valamint a Razer Goliathus Speed-et, az iparági etalonnak számító, puha gamer egérpadot tartalmazza.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy partnerünkkel, a Razerrel közösen együttműködve egy olyan prémium felszerelés-sorozatot alkothatunk meg, amelyről tudjuk, hogy a Destiny 2 játékosok, és a lövöldözős akciójátékok rajongói is imádni fogják.” – mondta Jim McQuillan, a Bungie márka- és marketingrészlegének kreatív igazgatója. “A csapat kiváló ötletekkel rukkolt elő, hogyan lehetne a Destiny művészetét a Razer csúcsteljesítményű hardvereivel összekapcsolni, új lehetőségeket biztosítva a játékosok számára Destiny 2 élményük testreszabására."

destiny 2 razer

“Ez az idei év egyik legjobban várt játéka, amelynek közössége már régóta vágyott egy PC-s kiadásra” – nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “A Destiny innovációja és mélysége figyelemre méltó. Megtiszteltetés számunkra, hogy a világ egyik legjobb játékfejlesztőjével együttműködve támogathatjuk a játék PC-s megjelenését.”

A Razer új termékcsaládja idén szeptembertől lesz kapható. Addig is ha érdekelnek a Razer termékek, itt érdemes körülnézned.