powered by www.bluechip.hu

Terepmintás különlegességeket mutatott be az MSI

by Péter
2017. March 13. 10:06
Címkék: msi
Az MSI a különleges megoldásaival az elmúlt néhány évben már több alkalommal is ki tudott tűnni a közvetlen riválisai mellől, nemrég pedig egy ígéretes játék ihlette meg a tervezőket annyira, hogy számos termékből készítettek különleges kiadást. Egészen pontosan a Ghost Recon: Wildlands-ról van szó, mely Tom Clancy's sorozat legújabb tagja és igazi vadvilági kalandokra invitálja a játékosokat.



Katonás játékhoz megfelelően az MSI dizájnerei is a terepmintára szavaztak, az "áldozatok" között pedig laptopokat, grafikus kártyát, alaplapot és kiegészítőket is találunk. Az MSI GE62VR 7RF és 7RE párosnak meglehetősen jól áll az álca és a játékot is kiválóan futtatják majd, hiszen GTX 1060-as, illetve GTX 1050-es NVIDIA GPU dolgozik bennük. Ajándékként ezekhez a gépekhez magát a játékot és annak kiegészítőit is megkapjuk, illetve egy hátizsákot is, melyben egy kulacs és egy SteelSeries egérpad is helyet kapott.



A terepmintás grafikus kártya egy 6GB-os MSI GTX 1060 Gaming modell, mely az egyik legjobb ár/érték arányú kártya a piacon, hozzá pedig remekül illene a Z270-es Intel chipkészletre építkező MSI Z270 Camo Squad alaplap. Természetesen limitált darabszámú modellekkel van dolgunk, de az ilyen különlegességek tehetik igazán egyedivé a konfigurációnkat.