powered by www.bluechip.hu

Játssz havidíjért korlátlanul az Utomik-on

by Attila
2017. February 23. 15:59
Címkék:
utomik-banner

Az Utomik Inc. egy amerikai-holland gyökerű startup, mely 2014-ben alakult és azért jött létre, hogy előfizetéses formában lehetővé tegye bárki számára a korlátlan online játékot. Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy ha kifizeted a havidíjat - ami személyes licensz esetén jelenleg 5.99 dollár, családi előfizetés esetén 9.99 dollár -, akkor az adott hónapban korlátlanul játszhatsz a platformon elérhető összes játékkal. Jól hangzik, nem?
 
Az Utomik egyedülálló technológiája lehetővé teszi, hogy az online játék olyan egyszerű legyen, akár a zenehallgatás a Spotify-on. A platformon jelenleg 465 játék érhető el, köztük olyan címekkel, mint a Borderlands, Darksiders, Unreal Tournament 3, STAR WARS - Knights of the Old Republic és még sorolhatnánk. Ugyan nem a legújabb címekről van szó, de ennyi pénzért nem is várhatjuk el, hogy a legújabb AAA kategóriás játékokat tegyék elérhetővé számunkra. 

Hamarosan egy teszttel is jelentkezni fogunk, mert feltétlenül szeretnénk kipróbálni, hogyan is működik ez a gyakorlatban, tényleg annyira egyszerű-e a játék, mint ahogy a fejlesztők állítják.  

Az Utomik-ot erre találjátok: https://utomik.com