powered by www.bluechip.hu

Komoly frissítést kapott a 14 hüvelykes Razer Blade

by Péter
2017. February 14. 12:11
Címkék: gaming, laptop, blade, razer
razer-blade-pro-banner

A Razer hosszú évek óta a játékosoknak szánt perifériák piacának egyik meghatározó vállalata, az elmúlt években azonban több új piacra is beléptek, melyek közül a hordozható számítógépeké kiemelkedik, hiszen nagyon hamar a legjobbak közé kerültek ezen a területen. A Razer Blade családot nem ritkán az Apple Macbook Pro szériához hasonlítják, ami egy igazán nagy megtiszteltetés, és jól mutatja, hogy milyen minőséget képvisel a gyártó ebben a szegmensben.

razer-blade-14-front

Az egyik legnépszerűbb laptopjuk a 14 hüvelykes Razer Blade, mely nemrég egy komoly frissítésen esett át, így még jobb vétellé vált. A 14 hüvelykes megjelenítő most már 4K UHD felbontásban is kérhető, míg a gyorsaságról egy Intel Core i7-7700HQ processzor, egy 6GB-os NVIDIA GeForce GTX 1060-as grafikus kártya és 16GB DDR4-es memória gondoskodik.

razer-blade-14-top

Mindezt pedig egy két kilónál is könnyebb és két centiméternél is vékonyabb házban kapjuk meg. A frissített modell Full HD-s változata 1899 dollárról indul és a tavasz első heteiben kerülhet piacra, míg a 4K-s modellre áprilisig kell várnunk. Sajnos idehaza egyelőre nem kapható a Razer Blade, de reméljük, idővel mi is hozzájuthatunk majd ehhez a felső kategóriás gamer laptophoz.