powered by www.bluechip.hu

Jön a Zalman új gamer egere, a ZM-GM7

by Attila
2017. January 26. 11:59
Címkék: zalman, gamer, egér
zalman-zm-gm7-gamer-mouse

A számítógépházairól és hűtési megoldásairól elhíresült Zalman a játékosoknak szánt perifériák piacán is egyre aktívabb. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint új gamer egerük, a ZM-GM7.

Jól látható, hogy a Zalman nagyon igyekszik elnyerni a gamerek bizalmát, ezért a legmodernebb technikát alkalmazza új egerében. Csak a számokat nézve is igen impozáns a kép. Az 1000 Hz-es polling rate akár 8x gyorsabbá teheti az egeret, mint a többi USB-s riválisa, a 12,000 FPS scan rate-nek köszönhetően minden millimeter számít, a 16 000 DPI-s érzékenység több mint elég, melyet 6 szintre oszthatunk és azonnal válthatunk közöttük.

A 32-bites MCU processzor mellé egy Avago A9800-as lézer szenzor került. A játékosok már jól ismerhetik az OMRON kapcsolókat, melyek a piac legmegbízhatóbb megoldásai és természetesen a ZM-GM7-ben is ezek kaptak helyet. Az egér hét gombját szoftveresen teljesen személyre lehet szabni, legyen szó extra funkciókról vagy akár macro beállításokról.

zalman-zm-gm7-software

Az egérhez készült dedikált szoftverben megtaláljuk az RGB LED világítás opcióit és olyan specifikus beállításokat is elérnek a játékosok, mint például az emelési magasság állítása. Az egér alakját úgy tervezték meg a mérnökök, hogy a lehető legtöbb felhasználó számára kényelmes, megbízható fogást biztosítson, stílustól függetlenül.

A Zalman ZM-GM7 egér több európai országban is a következő negyedévben debütál, méghozzá versenyképes áron.

zalman-zm-gm7-flyer