powered by www.bluechip.hu

Dolgozz keményen, játssz keményebben!

Stílusos billenytűzet s okos egér a Cooler Mastertől

by Blake Dashed
2014. June 03. 08:47
A hardcore játékosoknak használható, kényelmes, megbízható eszközökre van szükségük. A Cooler Master pedig ezeket a szempontokat figyelembe véve készíti a csúcskategóriás kiegészítőit.
A Havoc egér fejlesztésekor is ezeket az irányelveket vette figyelembe a gyártó. A játékos egereknek megfelelő felbontású szenzorral kell rendelkeznie. A Havoc esetében ez egy 8200 DPI felbontású Avago 9800-as lézer érzékelő. A felbontás természetesen állítható, akár játék közben is, a dedikált gomboknak köszönhetően. 



A Havoc bárhol, bármilyen körülmények között szinte azonnal használható, hiszen a beépített 128KB memóriájának köszönhetően 4 makró tárolható az eszközön. Programozható gombból is kapott eleget, ezekből 8db Omron kapcsolós teljesít szolgálatot. A fény effektekről sem kell lemondania a vásárlóknak, hiszen a DPI állítás függvényében változtatható a görgető és a Storm logó színe. 5 fényességi szint, 7 különböző szín, állítható és a zónák akár külön is hangolhatóak. A Havoc kiváló ergonómiáját az oldalsó gumi borítás is segíti, amely a játék közbeni emelésekkor biztosít csúszásmentes fogást.



Egyszóval a Havoc magába foglal mindent, amit egy jó játékos egérnek tudnia kell. Ergonomikus, mobil, letisztult formavilágú és nem utolsó sorban tartós. Kell ennél több?

Az akcióhős!

Az akcióhős gyors, pontos, és mindig kéznél van. Nemrégen jelentette be a Cooler Master a Rapid-i billentyűzetet, ami a legjobb akcióhősök minden jótulajdonságát magába foglalja. 

Stílusos Megvilágítás

Az ActiveLite technológiával ellátott Rapid-i-t egy 32-bites ARM processzor hajtja. A megvilágítási technológia 5 módban állítható, ezeken belül pedig 5 fényerősségi szint érhető el. Az ActiveLite használatával a felhasználók esztétikusabbá tehetik az asztalukat. Az egyik ilyen üzemmódban a gomb lenyomásakor a háttérvilágítás felvillan a lenyomott gombnál, majd lassan elhalványodik, ahogy az ujjak a következő gombra lépnek. Ennek az effektek köszönhetően egy vizuális nyomot hagyhatnak ujjaink maguk után, amely emeli a gépelés örömét és esztétikáját. A Rapid-i 32bit-es processzorának köszönhetően több megvilágítási mód állítható be, és a jövőben több ilyen válik elérhetővé. Az ActivLite technológia segítségével egyedileg is programozhatóak a megvilágítások, így egyedileg állítható, hogy a legjobban illeszkedjen bizonyos játékokhoz, vagy programokhoz, a beépített memória segítségével pedig 4 profil is elmenthető.


 Letisztult & Funkciókban Gazdag

A letisztult, egyenletes dizájn teszik esztétikussá, az érzést pedig a gumírozott bevonat fokozza. A Quick Fire Rapid–i lézer gravírozott billentyűkkel szerelt és matt felületű. A válaszidő 1ms, a Cherry MX kapcsolók pedig biztosíják a játékosok számára elengedhetetlen következetességgel, gyorsan reagálnak a legújabb játékokban is. Multimédia gyorsbillenytűk is helyet kaptak, így a média is egyszerűen kezelhető. Az N Key Rollover (NKRO) biztosítja, hogy a játékosok párhuzamosan aktiválhatják a játék menetéhez fontos leütéseket.


Ergonomikus Méret, Kényelmes, Szabad Utazás 

Utazz könnyen a fonott USB kábel eltávolításával. A Quick Fire Rapid-i egy útra termett társ, a vékony háznak és a numerikus billentyűzet hiányának köszönhetően. Ennek segítségével a billentyűzet ergonomikusabb, és könnyebben szállítható mint a teljes méretű billentyűzetek.