powered by www.bluechip.hu

Bluechip - PlayIT 2014

by Alex
2014. May 05. 10:23


A PlayIT játékkiállítás Magyarország első számú videójáték expója, ahol kortól függetlenül kipróbáhatók a számos játékújdonságot, konzolokat és egyéb gamer kiegészítőket. A tízezer látogatót is meghaladó rendezvényen nem volt hiány a programokból: volt zombi futás, cosplay-verseny, konzolháború és sok sok más izgalmas verseny és látnivaló.





A PC vonalat a Bluechip szolgáltatta, ahol a kiálított konfigurációk mellett számtalan akcióval, nyereményjátékkal, illetve óriási választékkal várta a játékvilág szerelmeseit. A stand körül kiállított négy darab egyedileg a PlayIT rendezvényre összeállított Killer Gamer konfigurációkon keresztül volt lehetőség tesztelni a modern játékok nyújtotta grafikai határokat.
A négy gép egyike volt az ENERMAX bivalyerős vizhűtés-rendszerrel felszerelt PC-je, mely szakszerűen és igényesen, válogatott alkatrészekből összeállított dizájn konfiguráció megszállott játékosok számára.






BlueChip PlayIT Enermax PC - http://www.bluechip.hu/termek/bluechip-playit-enermax-pc

A másik nagy kedvenc a Zalman Bluechip konfiguráció, mely egy MS 800 plusz gépházba szerelt két ventilátros tripla kompozit hűtőcsöves kék leddel ellátott hűtőrendszerrel, Geil memóriával és Asus ROG MATRIX grafikuskártyával ellátott gamer pc volt.




 


BlueChip PlayIT Zalman PC - http://www.bluechip.hu/termek/bluechip-playit-zalman-pc#ismerteto

A Bluechip stand nem szenvedett hiányt a perifériák területén sem. Az óriási Razer és Zalman választékból mindenki megtalálta a számára legvadabb billyentyűzetet vagy egeret. Magyarországon először nálunk debütált a World of Tanks Razer DeathAdder egér illetve a World of Tanks Razer Goliathus Speed egérpad, melyek úgyszint erősítették konfigurációinkat a próbajátékok során. Ezen felül az új limitált World of Tanks Razer periféria szolgálta a profi játékosokat a csatában a League of Legends versenyen.


A számtalan program mellett óránként kisorsolásra került több százezer forintnyi nyeremény is, melyek pár egyszerű kérdésre adott válasz esetén rögtön átvehetett a szerencsés nyertes. Együtt örültünk a több győztessel, akik az Enermax szémítógépház, Bitfőnix fejhallgató vagy a Razer Naga fődíjakat vihették haza.