powered by www.bluechip.hu

Új Acer B276HUL és B296HCL monitor

Kimagaslóan valós színélménnyel

by Blake Dashed
2014. March 24. 16:16
Címkék: monitor, acer
Az Acer a bejelentette az új nagyfelbontású monitor szériáját, az Acer B6 sorozatot, mely termékei kombinálják a magas felbontású technológiát az Ergostand-del, egy kompromisszumok nélküli, teljes komforttal felruházott vizuális élményért.
Kettő képernyőmérettel érhetőek el a termékek, 27 és 29 colos kivitelben, kimagasló 100,000,000:1 dinamikus kontrasztaránnyal (Acer Adaptive Contrast Management technológia), tűéles és egyben élethű moziszerű hatással a legújabb nagyfelbontású tartalmakhoz, továbbá a válaszidő 5 ms. 


Az új 27 colos B6 kijelző meggyőző 2k felbontással (2560x1440 képpont, 1440p) rendelkezik, ez 80 százalékkal több képpontot jelent, mint a hagyományos full HD felbontás esetében, míg a 29 colos B6-nál már 2560x1080 felbontást és 21:9-es képarányt kapunk. Mindezt optimalizálva a multitasking feladatok végzéséhez, illetve a párhuzamosan futtatott applikációkhoz optimalizálva. 



A B6 sorozat fel lett szerelve az Acer eColor Management eszközével is, mely biztosítja a hat részben állítható színképet, illetve a rendszert optimalizálja a legjobb színhűségért és színmegjelenítésért. Az IPS technológia konzisztens és éles képmegjelenítést garantál, akár 178 fokos betekintési szögekben is, míg az Acer ComfyView csökkenti a tükröződést – ezáltal még felhasználóbarátabb munkakörnyezetet biztosítva. 

Magas szintű ergonómia 

Az Acer B6 sorozat lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy minden irányba mozgathassák az eszközt, széltében és hosszában is. Akár falra is szerelhetőek a monitorok a VESA kiegészítő segítségével. 

Multifunkciós használat 

Az Acer B6 monitorcsalád speciálisan az intenzív, mindennapi használatra lett kifejlesztve, munkaalkalmazások kezeléséhez, professzionális felhasználókat megcélozva, akik a kényelmet keresik. Valós színek, éles és tiszta képminőség, és extrém mozgatható kivitel – portré és landscape nézetben is (29 colos modell esetében csak) többszörös párhuzamú oldalmegjelenítéssel, kibővített tartalmakhoz hosszú web böngészéseknél. 

Aljzatok széles skálájával találkozhatunk, mint például HDMI, DVI, USB3.0 és DisplayPort: a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják egyéb eszközeiket, ráadásként a beépített hangszórópár közreműködésével a B6 sorozat képviselői lehetnek az ideális multimédiás társak irodai vagy otthoni szükségleteinkhez. 

Egyszerre két különféle külső eszköz is csatlakoztatható a B6 széria megjelenítőihez, lehetővé téve, hogy kettéosztott képernyőn párhuzamos feladatokat végezhessünk el. Mondjuk egy még profibbra hangolt prezentáció érdekében, vagy akár egy még teljesebb mozizás élményéért, otthon.  

Az Acer Multi-Stream technológia lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy képernyőn különböző tartalmakat nézhessenek egyetlen kábelen keresztül, mely egy video hub-hoz van csatlakoztatva példaként, DisplayPort aljzat segítségével. A ZeroFrame kávamentes kialakítás pedig keret nélküli képvisszaadást eredményez. 

Acer EcoDisplay 

Az Acer B6 sorozat nem csak a teljesítményt kombinálja a stílussal, a hatékony enregifelhasználásra is kiemelt hangsúlyt fektet ENREGY STAR 6.0 certifikátja és EPEAT Gold minősítése által. A fenntartható működés és vállalati felelősségvállalás jegyében elsődleges szempont, hogy minél környezettudatosabb termékek kerüljenek a piacra. A B6 sorozat tagjai higanymentesek, arzénmentes burkolatúak a kijelzők, a tokozás pedig újrahasznosított anyagok felhasználásával készült.