powered by www.bluechip.hu

Razer Blade - Az autós laptop

A Razer a Koenigsegg svéd szuperautóról formázott laptopot.

by Blake Dashed
2014. March 04. 09:55
Címkék: az, -, laptop, razer, , notebook, blade, autós
Az új ultravékony noteszgép a Koenigsegg Agera R stílusjegyeiből építkezik, így végeredményként egy igazán vonzó, figyelemfelkeltő termék születik.


A speciális Razer Blade noteboook, amely a Koenigsegg Razer Blade nevet kapja, a márciusban megrendezésre kerülő Geneva International Motor Show (Genfi Autószalon 2014) alkalmával mutatkozik be a nagyközönség előtt.



A limitált példányszámban készülő Koenigsegg Razer Blade a jelenlegi információk szerint hardver tekintetében a legerősebb Razer Blade alapjaira támaszkodik. Utóbbi alapján Intel Core i7-es sorozatú négymagos processzorra, 8 GB-nyi DDR3-as rendszermemóriára, 512 GB-os SSD-re és egy Nvidia GTX 765M típusú mobil videokártyára lehet számítani.



Az exkluzív notebook sajnos kereskedelmi forgalomban nem lesz megvásárolható, ugyanis a tervek szerint a Koenigsegg Razer Blade-et a Koenigsegg tulajdonosoknak és vásárlóknak szánják a vállalatok. Azért a rossz hír ellenére akad egy jó is: két Koenigsegg Razer Blade notebookot kisorsol majd a márka rajongói között a Razer, a játékban pedig bárki részt vehet. A feltételekről itt lehet tájékozódni, ahol egyúttal a jelentkezés is leadható.  FONTOS: Követned és lájkolnod kell mindent, hogy bekerülj a sorsolásba.

A játékban résztvevőknek sok sikert kívánunk.  További Razer akciókért és hírekért kövesd a Razer Magyarország oldalát.