powered by www.bluechip.hu

Ultragyors Kingston videokártya 4K és Ultra HD videók rögzítéséhez

Rögzíts 4k és Ultra HD videókat a kártyádon, egyszerűen, gyorsan az új Kingston kártyákkal.

by Blake Dashed
2014. February 05. 11:31
A Kingston Digital Europe Co LLP, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának leányvállalata bemutatta a Secure Digital termékcsalád leggyorsabb tagját, az új SDHC/SDXC UHS-I U3 kártyát, mellyel a felhasználók 4K és egyéb HD videó felbontásokban rögzíthetnek felvételeket.


A 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os kapacitással elérhető Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 kártya kompatibilis az összes SDHC- és SDXC-kártya fogadására alkalmas eszközzel. Használatával mozifilm minőségű Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D és 4K2K videókat rögzíthetnek a felhasználók nagy teljesítményű, például digitális tükörreflexes (D-SLR) vagy digitális, tükör nélküli (D-SLM) fényképezőgépekkel és videokamerákkal. Ezen felül ideális nagyfelbontású fényképek rögzítésére sorozatfelvétel vagy folyamatos felvétel módban, televízió-műsorok felvételére továbbá élő közvetítésekhez.  A 64 GB-os kártyán akár 60 percnyi 4K HD videó vagy nagyfelbontású, RAW/JPEG formátumú képfájlok (akár 8000 24 MP-es képet) rögzíthetők.



Az SDHC/SDXC UHS-I U3 kártya megfelel az SD Association legújabb specifikációjának, az UHS-I U3 (Ultra High-Speed Bus, 3. sebességosztály) besorolásnak, amely legalább 30 MB/s olvasási és írási sebességet garantál, így elegendő sávszélességet biztosít 4K videók megszakítás nélküli rögzítéséhez és lejátszásához. A flash kártya 90 MB/s olvasási és 80 MB/s írási sebességet kínál, mely olvasás esetén kilencszer, írás esetén pedig nyolcszor gyorsabb a 10. sebességosztályú normál SD-kártyáknál. A megnövelt sebesség az akadozást csökkentve biztosítja a legjobb video- és fényképminőséget, valamint gyorsabb feltöltést tesz lehetővé a számítógépekre, különösen USB 3.0-kártyaolvasók használata esetén.



Az SDHC/SDXC UHS-I U3 kártyához élettartam garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár. További információért kérjük, látogasson el a kingston.com/us/flash/sd_cards webhelyre.

A Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3 flash kártya jellemzői és műszaki adatai:

  • Sokoldalú: az UHS-I besorolással nem kompatibilis eszközben használva 10. sebességosztály szintű teljesítményt nyújt
  • Megfelelőség: az SD Card Association specifikációinak
  • Biztonságos: a véletlen adatvesztést beépített írásvédelmi kapcsoló akadályozza meg
  • Kompatibilis: az SDHC- és SDXC-kártyák fogadására alkalmas eszközökkel; az SDXC-kártyák nem kompatibilisek az SDHC-eszközökkel/-olvasókkal
  • Fájlformátum: FAT32 (SDHC 16 GB-32 GB), exFAT (SDXC 64GB)
  • Jótállás: élettartam garancia, ingyenes technikai támogatás
  • Kapacitás*: 16 GB, 32 GB, 64 GB
  • Méretek: 24 mm x 32 mm x 2,1 mm
  • Hőmérséklet működés közben: -25 °C és 85 °C között .Tárolási hőmérséklet: -40 °C és 85 °C között
  • Feszültség: 3,3 V
  • Teljesítmény**: 90 MB/s olvasási és 80 MB/s írási sebesség, UHS-I 3. sebességosztály (U3)

*A flash tárolóeszközökhöz megadott kapacitás egy része a formázáshoz szükséges, ezért nem alkalmas adattárolásra. Az adattárolásra rendelkezésre álló tényleges kapacitás a formázás és egyéb funkciók miatt kisebb a terméken feltüntetett kapacitásnál.
**A sebesség a gazdaeszköztől és annak beállításaitól függően eltérő lehet.