powered by www.bluechip.hu

Warlords of Draenor

Egy kis betekintés az új kiegészítőbe a Blizzard blog alapján.

by Blake Dashed
2014. February 02. 09:56
Részletes információ az új kiegészítőről a Blizzard hivatalos blogjából. A World of Warcraft idén lesz 10 éves a Warcraft sorozat pedig idén lesz 20 éves. Reméljük a Blizzard kellő méltósággal fogja ünnepelni a játékot.
A Blizzconon bemutattuk, hogy azt tervezzük, hogy a Warcraft-történelem legnagyobb és legrosszabb ellenfeleivel kell majd szembeszállnotok. Amíg az Iron Horde háborúra készül Draenoron, mi itt a Földön előkészítjük a kiegészítő hamarosan érkező bétatesztjét. Ha szeretnél részt venni ezen, akkor itt az ideje jelentkezni a Warcraft-bétákra és frissíteni a béta profilodban levő hardveradatokat. (A részletes leírása a folyamatnak itt olvasható.)



A játékosok rögtön az elejétől egy kaotikus konfliktusba keverednek az Iron Horde-dal Drraenoron egy új Dark Portalnál. Azeroth helyzete gyászos, és a háború hősöket igényel - az újoncoktól kezdve a visszavonult bajnokokon át azokig a harcosokig, akik még az Orgrimmar ostromában szerzett sebeiket ápolgatják. Hogy mindenki azonnal a sűrűjébe vághasson, a kiegészítő megvásárlásakor a WoW-accountodon egy karaktert lvl90-re léptethetsz elő. Ennek a lehetőségét készek vagyunk tesztelni a PTR-en, és szerettünk volna egy gyors bemutatót adni arról, hogy is fog ez működni a kiegészítő hamarosan bekövetkező elővásárlása során.



A Warlords of Draenor nemsokára megvásárolható lesz előzetesen, és ismét tervben van a digitális kiadásban egy standard és egy Deluxe változat megjelentetése is (emellett lesz egy fizikailag megvehető Collector's Edition is - erről később bővebben is szó lesz majd). Ezúttal a Digital Deluxe kiadás megvásárlásakor az exkluzív WoW-mount és pet azonnal meg fog jelenni a karaktereidnél, ezzel Draenor múltjának egy kis darabját elhozva Azeroth jelenébe.
Emellett mindkét digitális kiadás megvásárlásakor azonnal elérhető lesz a lvl90-es boost az accountodon. Ez egy kissé eltér attól, amit a Blizzconon mondtunk, de a visszajelzéseitek alapján nyilvánvaló, hogy sokan szeretnének mélyebben megismerkedni egy új kaszttal, mielőtt megjelenne a Warlords. Emellett ezzel a lépéssel több játékos kap lehetőséget, hogy megtapasztalja a játék jelenlegi end-game tartalmát és azokat az eseményeket, amelyek Garrosh Draenorra meneküléséhez vezetnek. Talán eközben sikerül megszerezned a legendary köpenyed is Wrathiontól, és szert teszel egy lvl90 és lvl100 között használható heirloom fegyverre is.



Szintén gyakori visszajelzés volt, hogy egyesek szeretnének több karaktert is lvl90-re boostolni, beleértve olyan altokat, amelyekkel másik frakcióban és/vagy realmeken játszanak a barátaikkal. Dolgozunk azon, hogy ezt lehetővé tegyük kerülőutak használata nélkül (mint például több Warlords-példány vásárlása és több karaktertranszfer használata), és a közeljövőben tesztelni fogunk egy olyan feature-t, amellyel közvetlenül megvásárolható lesz egy ilyen karakter-upgrade. Ezzel kapcsolatban később osztunk meg információkat - például azt, hogy fog ez működni Ázsiában, ahol a játékosok nem vásárolnak dobozos kiegészítőket -, de ennek elemei hamarosan meg fognak majd jelenni a PTR-en, ezért érdemes lesz figyelni.



Már várjuk a zárt bétatesztet, és izgatottak vagyunk, hogy a játékosok azonnal megkapják a karakter-boostot az elővásárláskor - remélhetőleg ez segíteni fog annak kivárásában, hogy megkezdődjenek a hatalmas csaták Draenoron. Továbbra is figyeld híreinket az elővásárlással és a bétával kapcsolatban, és reméljük, hogy te is csatlakozni fogsz hozzánk a tesztelésben, amikor ezek a feature-ök megjelennek majd a PTR-en.