powered by www.bluechip.hu

Killzone: túl a kétmillión

Nagy siker a játék ami nem is csoda, hiszen kiválóra sikerült.

by Blake Dashed
2014. January 31. 18:28
Az ősszel megjelent, és kizárólag a PlayStation legújabb platformján elérhető Killzone Shadow Fall játék értékesítése 2014. január 15-én elérte a 2,1 millió eladott példányszámot.


A Killzone sorozat legújabb része ügyesen aknázza ki a PlayStation 4 új lehetőségeit, és ezzel kivívta a játékosok őszinte elismerését — áll a gyártó közleményében. A kizárólag PlayStation platformokra tervezett Killzone-sorozat legújabb része körülbelül 30 évvel a korábbi Killzone-játék után kezdődik. A játék színhelye a Vekta és Helghan konfliktus határán fekvő Vekta City, amelyet egy nagy biztonsági fal szel ketté, így elkülönítve a vektai és a helghast lakosságot. A főszereplő, Lucas Kellan egy elit katona, a Vekta kormány hírszerző tisztje, akinek számtalan kihívással kell szembenéznie annak érdekében, hogy megakadályozza a Black Hand terroristacsoportot a bolygó elpusztításában. 



Guerrilla Gamesfejlesztői a játék európai és észak-amerikai megjelenését követően is továbbdolgoznak a frissítéseken, leginkább az egy- és többjátékos mód támogatásán. Készülőben van egy multiplayer kiegészítő csomag extra funkciókkal, valamint a Killzone közösségnek szánt két ingyenes multiplayer térkép is. A kiadás időpontját a DLC hamarosan bejelenti.